Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Crippas Café

4,9
11 betyg
Redigera Crippas Café

På Kusttorget i Majorna får gröna och sköna lirare sitt lystmäte i form av vegancaféet Crippas. Här serveras middag vid sidan om återkommande live- och dj-spelningar. Den musikintresserade kan även testa sina låtkunskaper och arrangera ett quiz.

Oavsett om du är hungrig, törstig eller bara vill lyssna på musik finns det alltid något att ta del av på Crippas Café. Fokus ligger på vegansk och laktovegetarisk mat, såsom vegowraps, mackor, sallader och soppa, men här kan du även ta en hantverksöl eller ett glas vin medan du insuper atmosfären. Fikasugna hittar omtalat kaffe bakom disken, och vill man förbeställa mat eller ordna catering så erbjuds också det.

Men här står inte bara mat och dryck i fokus - den öppna miljön präglas lika mycket av ägarnas stora musikintresse. Väggarna pryds av instrument och konsertbilder, och varje onsdag och lördag bjuds det på dj:s och liveband som brukar dra stor publik. Det går även att samla ihop ett lag och utmana varandra i ett musikquiz i lokalen. Sommartid är det bara att bänka sig på caféets lilla uteservering och ta en paus under bar himmel.

Caféet har fullständiga rättigheter och arrangerar även konst- och fotoutställningar löpande under fyraveckorsperioder.

Användarbilder på Crippas Café Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 okt 2018

Bra häng på bästa sidan av stan

12 feb 2017

Alla rätt! Här kan en både träffa sköna människor, äta o dricka bra grejer, lyssna på musik - och snart lämna eller hämta en pussyhat! Yeah!

11 maj 2018

guldkorn till ställe!

7 jun 2016

Bra ställe, schysst inställning. Klientel och personal är Majornas finest. Femte stjärnan väntar bara för att Crippa och familjen skall ha något att jobba emot.

7 jun 2016

Bästa stället!

17 dec 2015

Bästa vegofikan i stan. Mumsiga mackor, och ett finfint urval av ekologisk mikro- och makrobryggd öl. Högsta betyg enligt mig.

8 dec 2017

Helt enkelt topp!

17 jun 2016

Trivsamt helt enkelt. Man känner sig välkommen.

17 dec 2015

Så jädra schysst ställe!

17 dec 2015

Kanonställe,trevlig atmosfär,personal o musik !har tyvärr inte testat maten ännu men jag ska !

7 jun 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.