Noot Nordik Kitchen & Bar

4,0
1 betyg
Redigera Noot Nordik Kitchen & Bar

Som restaurang belägen i flaggskeppet Radisson Blu Scandinavia Hotel utgör Noot Nordik Kitchen ett gemytligt vattenhål för såväl hotellgäster som för göteborgarna själva. Precis som namnet antyder är det nordiska toner som dominerar på menyn, kryddade med en hel del karaktär.

På Noot är idén väldigt enkel – här är ambitionen att servera mat med omtanke för såväl ursprung som smak. Menyn är nämligen baserad på säsongsbetonade råvaror, vilket innebär att utbudet ständigt förändras och att restaurangen därför kan erbjuda återkommande gäster en ny kulinarisk upplevelse vid varje besök.

Hos restaurangen, som finns belägen i Radisson Blu Scandinavia Hotel i centrala Göteborg, är ambitionen kort och gott att du ska trivas, njuta av god mat och därtill ha det allmänt bra. Under vardagarna serveras en lunchmeny som innehåller alternativ för både köttätare och vegetarianer. När kvällen nalkas byts lunchsedeln ut mot en à la carte-meny som erbjuder stor variation för att passa alla smaker. Man stoltserar även med en separat meny tillägnad Noots tre klassiker: Löjrom från Kalix, räkmacka och vildsvinsköttbullar.

För den som snarare är sugen på något gott att dricka och en snabb munsbit, går det bra att slå sig ner och beställa en god dryck som du sedan kombinerar med något från den gedigna barmenyn. Den rymmer allt från fläsksvålar och chark till ostar och löjrom. Noot lämpar sig lika väl för en helkväll som för ett stopp före eller efter bion, eller innan en kväll på Operan.

Se även Radisson Blu Scandinavia Hotel, Atrium Bar & Restaurant, Hagabadet Drottningtorget

Användarbilder på Noot Nordik Kitchen & Bar Visa alla

  • Lägg till bild