Beets Salladsbar

4,6
7 betyg
$
Hälsoinriktad restaurang
Salladsrestaurang
Beets
4,6
7 betyg

Salladsbaren Beets är en populär lunchfavorit. De erbjuder en fast salladsmeny med varianter som passar alla, såväl köttätare som veganer. Här kan du plocka upp en sallad, slå dig ner på någon av deras drop in-platser eller få maten levererad.

Beets grundpelare är bra råvaror. De erbjuder fräscha, krispiga och nyttiga sallader för takeaway eller att avnjutas på plats på Drottninggatan i Göteborg.

I den fasta salladsmenyn hittar du färgglada och genomtänkta sallader med protein som räkor, rökt lax, entrecote och portabello på baser som quinoa, nudlar och svartris. En del är varma, medan andra serveras kalla – här hittar du mat till både sommarpicknicken och mörka decemberluncher. Allt toppas med en dressing som får smakerna att gifta sig med varandra. Vad sägs om till exempel wasabikräm, misodressing, basilikadressing eller koreansk dressing? 

Här finns något för alla smaker, oavsett om du är vegetarian, vegan eller köttätare. Är du allergisk mot något går det att anpassa din sallad. Till maten kan du köpa drycker som bubbelvatten, läsk och svalkande juicer.

Beets sallader är populära som takeaway, men det finns också gott om drop in-platser i deras stilrena lokaler om du hellre äter på plats. Här möts industriella snitt och prunkande grönska i vilsamt ljus och dämpade färger. Perfekt för en lunch-getaway. Maten går också att beställa hem eller till kontoret, och är ni många som vill äta går det att beställa och hämta upp på Beets.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
7

Recensioner av Beets

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Stort och fräscht ställe och prefekt om du vill äta en god sallad till lunch. Lokalen är en bra mix av rå och mysig. Men du kommer ändå hit för salladerna! Det är en bra mix i menyn och dessutom lätt att lägga till eller byta något i din...

Nej men detta är utan tvekan min favorit salladsbar i Göteborg. Jag har besökt dem regelbundet sedan de öppnade och tycker verkligen att de alltid håller en väldigt hög standard. Det blir mycket folk här precis vid lunchtid men det går alltid snabbt ä...

Svängde förbi och beställde en sallad take away. Väldigt betonig innemiljö och helt okej med sittplastser. Bra läge i centrala göteborg.

Salladen görs på beställnig och uppskattar att man kan få en ljumen- och kallsallad. Råvar...

Stans bästa salladsbar. Mycket att välja på och inget gnissel om man vill byta ut en ingrediens. Stället har funnits ett tag och håller fortfarande.

Kanonkäk, men träbänken mot fönstret var fet och klibbig. Sade till och personal kom ut och torkade av omedelbart, men det gjorde ingen skillnad, dvs lika äckligt efter avtorkning...

Sååå gott! Speciellt Räka!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
7

Representerar du Beets Salladsbar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Beets Salladsbar?

På Beets Salladsbar serveras bland annat:

  • Sallader
  • Veganskt
  • Vegetariskt
  • Hälsoinriktat

Vad kostar det att äta på Beets Salladsbar?

Beets Salladsbar ligger i prisklassen Budget ($).

Serverar Beets Salladsbar lunch?

Ja, Beets har lunchserveringar.

Finns det veganska rätter på Beets Salladsbar?

Ja, Beets erbjuder veganska rätter.

Har Beets Salladsbar vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Beets Salladsbar har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Beets Salladsbar?

Beets Salladsbar ligger på Drottninggatan 55, 411 07, Centrum. I närheten ligger Centralstation.