Beets Salladsbar

4,8
4 betyg
Redigera Beets Salladsbar

Salladsbaren Beets är en populär lunchfavorit. De erbjuder en fast salladsmeny med varianter som passar alla, såväl köttätare som veganer. Här kan du plocka upp en sallad, slå dig ner på någon av deras drop in-platser eller få maten levererad.

Beets grundpelare är bra råvaror. De erbjuder fräscha, krispiga och nyttiga sallader för takeaway eller att avnjutas på plats på Drottninggatan i Göteborg.

I den fasta salladsmenyn hittar du färgglada och genomtänkta sallader med protein som räkor, rökt lax, entrecote och portabello på baser som quinoa, nudlar och svartris. En del är varma, medan andra serveras kalla – här hittar du mat till både sommarpicknicken och mörka decemberluncher. Allt toppas med en dressing som får smakerna att gifta sig med varandra. Vad sägs om till exempel wasabikräm, misodressing, basilikadressing eller koreansk dressing? 

Här finns något för alla smaker, oavsett om du är vegetarian, vegan eller köttätare. Är du allergisk mot något går det att anpassa din sallad. Till maten kan du köpa drycker som bubbelvatten, läsk och svalkande juicer.

Beets sallader är populära som takeaway, men det finns också gott om drop in-platser i deras stilrena lokaler om du hellre äter på plats. Här möts industriella snitt och prunkande grönska i vilsamt ljus och dämpade färger. Perfekt för en lunch-getaway. Maten går också att beställa hem eller till kontoret, och är ni många som vill äta går det att beställa och hämta upp på Beets.

Användarbilder på Beets Salladsbar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Beets Salladsbar av Ida B.
  • Bild från Beets Salladsbar av Ida B.
  • Bild från Beets Salladsbar av Ida B.
  • Bild från Beets Salladsbar av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 nov 2022

Svängde förbi och beställde en sallad take away. Väldigt betonig innemiljö och helt okej med sittplastser. Bra läge i centrala göteborg.

Salladen görs på beställnig och uppskattar att man kan få en ljumen- och kallsallad. Råvar... Visa hela »

16 feb 2023 · Uppdaterad

Stort och fräscht ställe och prefekt om du vill äta en god sallad till lunch. Lokalen är en bra mix av rå och mysig. Men du kommer ändå hit för salladerna! Det är en bra mix i menyn och dessutom lätt att lägga till eller byta något i din... Visa hela »

23 jan 2023

Nej men detta är utan tvekan min favorit salladsbar i Göteborg. Jag har besökt dem regelbundet sedan de öppnade och tycker verkligen att de alltid håller en väldigt hög standard. Det blir mycket folk här precis vid lunchtid men det går alltid snabbt ä... Visa hela »

22 apr 2020

Sååå gott! Speciellt Räka!