Brasserie Waterfront

0,0
0 betyg
Redigera Brasserie Waterfront

Med utsikt över Älvsborgsbron och öppet hav är Brasserie Waterfront ett populärt tillhåll bland både hotellgäster och göteborgare. Här kan man inleda dagen med en stor frukostbuffé, äta lunch och middag, ta en drink eller bjuda in till storslagna fester.

Quality Hotel Waterfront, inhyst i ett gammalt bryggeri vid Göta Älvs strand, är en avslappnad mötesplats som passar lika bra för familjer, vänner och kollegor. Hit går det bra att komma oavsett om man övernattar eller ej – här minglar både lokalbor och internationella besökare som vill äta och umgås. Hotellets restaurang är öppen från morgon till kväll och bjuder på en storslagen utsikt över vattnet.

Är man morgonpigg så kan man starta dagen med Quality Hotels stora frukostbuffé med närodlade råvaror, annars går det lika bra att besöka restaurangen för att äta lunch eller middag, eller för att ta en AW i baren till tonerna av trubadurmusik. Som gammalt bryggeri erbjuder man givetvis även ett stort utbud av porter. På söndagar dukas en brunchbuffé fram ackompanjerat av livemusik.

För den som ska arrangera fest erbjuder restaurangen även en festvåning för upp till 100 personer, och på hotellet finns även konferenslokaler i olika storlekar.

Se även Quality Hotel Waterfront Göteborg, Q Bar

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Brasserie Waterfront!

Användarbilder på Brasserie Waterfront Visa alla

  • Lägg till bild