Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Faye Emmy

0,0
0 recensioner
Faye Emmy

Faye Emmy är syskonkrog till kulturdynamiska, tillika Italieninfluerade, restaurangen Studio HPKSM på Storgatan. Denna bakficka breddar konceptet och hit ska du kunna komma för en upplevelse där industri paras med putsade mässingsdetaljer och en grön bar i marmor.

Grön marmor, sammet och en bar som tar för sig sätter prägeln på vinbaren Faye Emmy. Vägg i vägg med den moderna kulturinstitutionen Studio HPKSM ligger det mer städade och glammiga syskonet Faye. Vin från olika delar av världen står i fokus och utbudet i den rejält tilltagna baren är brett.

Från bardelen ser man in i det öppna köket, där klassiska rätter ofta får en ny twist, ofta med inspiration från Spanien och Portugal. Pinxtos görs på noggrant utvalda råvaror, ost, chark och portugisiska snacks och smårätter serveras, men även klassiker som råbiff, moules och oxkind. Menyn varierar beroende på vad som är i säsong, men systematiken är densamma – hit kan man komma oavsett om man vill ha något litet, några mellanrätter eller en klassisk trerättersmiddag.

Den stilfulla vinbaren, belägen mitt i Vasa, med ungefär lika långt till Avenyn som till Haga, vill vara en mötesplats för många tillfällen. Här kan man glida in på ett glas bubbel i farten, stanna till för en stund i ostens tecken eller fira en födelsedag på storslaget vis. Faye Emmy går även att hyra och gänget bakom vinbaren är vana vid att hjälpa till med många olika sorters evenemang, oavsett om man behöver en lokal för en släktmiddag, personalfest eller releaseparty.

Användarbilder på Faye Emmy

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

29 sep 2019

I en intim och smakfullt inredd matsal, skapar den proffsiga serveringspersonalen en atmosfär som är samstämmig med de ljuvligheter till rätter som produceras i köket. Ps. Kom ihåg att prova chokladefterrätten 👌

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.