Grano

4,4
7 betyg
$$$
Pizzaställe
Hemsida
Instagram
Grano
4,4
7 betyg
Hemsida
Instagram

Thomas Sjögren var bara 23 år när han som den yngsta någonsin vann prestigefyllda "Årets kock". Sedan dess har karriären gått spikrakt och skaldjurskrogen på Smögen har blivit vida omtalad. Grano är den hyllade kockens Göteborgskrog. Pizza är huvudfokus och influenserna kommer från hela världen. Stadens närhet till allt havets goda präglar också menyn. Dagtid fungerar Grano som café och pressar goda juicer och smoothies.

Föreslå ändringar

Recensioner av Grano

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 maj 2023

Bästa pizzan Göteborg!
Ryktena om pizzerian i källarlokalen runt hörnet gjorde att vi nu äntligen ramlade in på en AW en vanlig torsdag. Pizzorna var oslagbart goda med tryffel och citron på varsin bit.

Vintipset på en ung Barbaresco gick hem... Visa hela »

20 jan. 2023

Här åt vi en avsmakningsmeny! Gillade det verkligen!
Lokalen är så mysig och servicen var bra, känslan av att sitta i ett vardagsrum. Hit är det perfekt att gå på en date-night och när man vill lyxa till det lite rekommenderar jag att testa avsma... Visa hela »

23 dec. 2018

En mysig liten lokal där värmen från både personal och inredning känns som ett varmt skönt täcke. Jag älskar såna här små och personliga ställen!

En lagom stor meny där man får känslan av att den röda trå... Visa hela »

21 aug. 2021

Väldigt populärt ställe och väldigt omtalad på sociala medier. Tyvärr upplevde vi att pizzorna hade nästan bara ost/tomat och kanske 4 korvbitar. Tillsammans med varsit glas vin blev notan på tok för dyr och vi lämnade med en förvirring och be... Visa hela »

Listad i: Restauranger
7 dec. 2018

Trevligaste stället i Vasa, godaste pizzan och grym service!!

9 dec. 2018

Topp på allt!
Bästa jag ätit på länge!

26 nov. 2018

MAGISKT! Mat miljö och personal var 5/5!