Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Market

3,3
3 betyg
Redigera Market

Konceptet koreansk-mexikansk fusion, även känt som KoMex, är stort i LA liksom i Seoul – och i Göteborg. På Market förs streetfood-traditionen vidare. I levande miljö delar man på smårätter som tacos och steamed buns, men också helt nya fusion-innovationer. Även baren är internationell, med drycker från bland annat Japan och Mexiko.

Med rå betong, graffitti, affischer och gröna växter påminner Market om en sprudlande marknadsplats i Latinamerika eller Asien. Loungedelen liknar en uteservering längs en varm och solig gata, och streetfood är ledord för både mat och miljö. 

Menyn beskrivs bäst som KoMex - en kombination av det koreanska och mexikanska köket. Här finns latinamerikanska klassiker som tacos och ceviche, liksom koreansk kimchi och het papayasallad, men också innovativa fusionrätter - som Markets populära tempurafriterade avokado-fries.

Att sharing is caring vet vi sedan länge. På Market delas rätterna oftast mellan hela sällskapet och nya rätter kommer in under måltidens gång. För större sällskap finns två festmenyer att välja mellan, och man serverar även lunch.

Även på dryckessidan kommer influenserna från Asien och Latinamerika. Utbudet av vin, öl och spritsorter är stort och innehåller bland annat spännande inslag från Japan, Mexiko och Chile, liksom från lokala mikrobryggerier.

Se även Imo

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 feb 2018

Underbart! Supertrevlig personal och väldigt god mat. Beställ in deras kombinerade meny, ni kommer inte bli besvikna ✨ Härlig miljö!

30 nov 2018

Käkade någon form av avsmakningsmeny i plockmatsstuk som var kanon! Spännande med lite annorlunda mat man inte testar så ofta. Smarrigt!

3 jun 2020

Jag fick kall matt

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.