Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mercado Mexico

2,7
3 betyg
Redigera Mercado Mexico

Mercado är spanska för marknad, och inne på Mercado Mexico hittas mycket riktigt en mexikansk marknad som blivit en mötesplats för alla. Här kan man äta mat med mexikanska smaker och västkustens råvaror, inleda utekvällen med en margarita eller ta med hela gänget på mezcalprovning.

Till den ljusa, men färgstarka och lekfulla miljön på Mercado Mexico hör mexikanska döskallar, väggmålningar och ljusa trämöbler. Tanken med menyn är att låna det bästa från här och var. Klassiska mexikanska rätter som tortillas finns förstås att hitta, men inspirationen hämtas även från andra delar av världen.

Tortillas är en livsviktig komponent när det kommer till mexikansk mat, och på Mercado Mexico är det något som tas på största allvar. Bakom glasrutan inne i restaurangen är det nämligen alltid full rulle - tortillafabriken går på högvarv. Här kokas majsen först för att sedan malas ner till deg. Degen slukas sedan av tortillamaskinen, som strax därefter förvandlar den till nygräddade tortillas - något färskare är svårare att få. Hitta en favorit på menyn och ät på plats eller köp med dig rykande färska tortillas hem till tacokvällen.

För den som är sugen på att ordna ett större event med kollegorna eller polarna går det att boka Mercado Mexicos övervåning, med plats för 60 personer. Tillsammans med restaurangen skräddarsyr man ett event, oavsett om det handlar om att äta middag eller våga sig på en tequilaprovning.

Användarbilder på Mercado Mexico Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mercado Mexico av Carolina B.
  • Bild från Mercado Mexico av Carolina B.
  • Bild från Mercado Mexico av Carolina B.
  • Bild från Mercado Mexico av Carolina B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 sep 2017

Med tanke på att jag personligen inte är så förtjust i just det mexikanska köket måste jag ändå säga att jag var fantastiskt nöjd vid mitt besök här.

Personalen var mycket påläst och lätt att få kontakt me... Visa hela »

6 okt 2018

Oprisvärt mat och ostekta churos.Djupt besviken.

24 okt 2021

Listad i: Restauranger

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 nov 2017

Tidigare recensent måster skämta!! Sååå dåligt service och höga priser!!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.