Mercado Mexico

2,7
3 betyg
$$$
Latinamerikansk restaurang
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Mercado Mexico
2,7
3 betyg
Hemsida
Instagram

Mercado är spanska för marknad, och inne på Mercado Mexico hittas mycket riktigt en mexikansk marknad som blivit en mötesplats för alla. Här kan man äta mat med mexikanska smaker och västkustens råvaror, inleda utekvällen med en margarita eller ta med hela gänget på mezcalprovning.

Till den ljusa, men färgstarka och lekfulla miljön på Mercado Mexico hör mexikanska döskallar, väggmålningar och ljusa trämöbler. Tanken med menyn är att låna det bästa från här och var. Klassiska mexikanska rätter som tortillas finns förstås att hitta, men inspirationen hämtas även från andra delar av världen.

Tortillas är en livsviktig komponent när det kommer till mexikansk mat, och på Mercado Mexico är det något som tas på största allvar. Bakom glasrutan inne i restaurangen är det nämligen alltid full rulle - tortillafabriken går på högvarv. Här kokas majsen först för att sedan malas ner till deg. Degen slukas sedan av tortillamaskinen, som strax därefter förvandlar den till nygräddade tortillas - något färskare är svårare att få. Hitta en favorit på menyn och ät på plats eller köp med dig rykande färska tortillas hem till tacokvällen.

För den som är sugen på att ordna ett större event med kollegorna eller polarna går det att boka Mercado Mexicos övervåning, med plats för 60 personer. Tillsammans med restaurangen skräddarsyr man ett event, oavsett om det handlar om att äta middag eller våga sig på en tequilaprovning.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Mercado Mexico Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Mercado Mexico

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep. 2017

Med tanke på att jag personligen inte är så förtjust i just det mexikanska köket måste jag ändå säga att jag var fantastiskt nöjd vid mitt besök här.

Personalen var mycket påläst och lätt att få kontakt me... Visa hela »

6 okt. 2018

Oprisvärt mat och ostekta churos.Djupt besviken.

24 okt. 2021
Listad i: Restauranger

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 nov. 2017

Tidigare recensent måster skämta!! Sååå dåligt service och höga priser!!