Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Toso

4,6
21 recensioner
Redigera Toso
Toso

På finkrogen Toso, som slog upp portarna 2014, flirtar man fritt med Asien och presenterar allting i en egen förpackning. Konceptet inkluderar lite mindre rätter som är tänkta att dela sinsemellan på traditionsenligt vis. Räkna med fusion-rätter och coola smakkombinationer i form av bland annat dumplings och grillat.

Se även Mr P, SK Mat & Människor & Bar Himmel - Götaplatsen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
27 maj 2015

Vi lyckades squeeza in oss på en bokning kl 22.45, inget jag ångrar kan jag säga. Kort och gott ett av de bästa restaurangbesöken jag varit med om. Lokalen är häftig. Cool asiatisk inredning med statyer, mm. Mörkt och riktigt skönt tempo. Hög ljudv... Visa hela »

Listad i: Göteborg
24 jan 2019

Ett riktigt guldkorn som alla som är i Göteborg och gillar asiatiskt måste testa.

Förväntningarna var nog lite för höga efter ha läst alla fantastiska recensioner, jag trodde jag skulle trilla av stolen. Så blev det inte, men med det sagt så... Visa hela »

28 aug 2019

Jag tänkte för mig själv att det skulle vara en pretentiös, lite sämre rip off av Buddakan i New York, särskilt med tanke på bilderna.
Men herregud vad fel jag hade.

Vi var ett sällskap på åtta man som var vrålhungriga, blev v... Visa hela »

29 maj 2015

Trots att vi ringde för att boka två veckor i förväg fanns enbart ett bord strax innan 23 på kvällen, vi höll på att tacka nej och jag är så glad att vi inte gjorde det. Min matupplevelse på Toso var en av mina bästa. Detta ställ... Visa hela »

1 jun 2015

Fantastiska smaker i grym miljö. Coola smak-kombinationer och spännande fusion-asiatiska rätter, där konceptet sharing är klockrent. Här är det svårt att låta bli att smaka på det som ligger på grannens tallrik. Här serveras bland annat... Visa hela »

30 nov 2018

Matupplevelsen har varit KANON alla de gånger jag varit där, men framförallt när vi tog avsmakningsmenyn. Det märks att maten är välgjord och genomarbetad. Däremot har alltid servicen lämnat ganska mycket att önska. Oengagerad personal vid var tillf... Visa hela »

14 feb 2020

Helt fantastiskt ställe! Supergoda cocktails som appertif, otroligt god biff tartar, friterade räkor och dumplings. Gott vin, härlig och gästvänlig personal. Kan inte bli annat än 5 plus

26 jun 2016 · Uppdaterad

Ett av mina favoritställen! Inget asiatiskt ställe har kunnat matcha Toso än!

Missa inte chokladfondanten med kokosglass, Deras laxtartar, råbiff och drink med koriander och vattenmelon. I övrigt är det bara att välja dina favoriter på menyn och nj... Visa hela »

4 jun 2019

Översätt till svenska »

Great food, great vibes and amazing drinks. I understand the hype regarding this restaurant and I must say it´s very welldeserved. If I´d stil live in Gothenburg I´d be running out of funds due to too many visits here. Great spot for a bussinessdinner or dinner with friends.

19 okt 2015

Riktig god mat, tuff typisk asian-fusion inredningsstil och fantastiskt bra service!

12 okt 2020

Min yngsta dotter fyllde 10 år och valde att gå till Toso. Vi bokade i god tid tre veckor innan. När vi kom till Toso så blev vi informerade om att de en längre tid haft fel på bokningssystemet, med resultat att Toso Sms’ar ut felaktiga bokningsbekräftels... Visa hela »

21 aug 2019

Toppen ställe👍 Mycket bra service och maten är överförväntan, samt drinkar och atmosfären.

7 jun 2019

Bra men lite dyrt!

14 jun 2015

Coolt ställe som levererar hög kvalité utav asiatiskt fusion mat. Personal är kunnig och bemöter en personligt, vilket alltid är uppskattat. Blev extra förtjust i deras japanska Ginger Ale öl som de har. Deras råbiff, dumplings och soft shell crabs var... Visa hela »

17 jun 2018

Känns som om att man är i en helt annan värld! Matupplevelsen är en av de bästa jag varit med om. Helt klart favoriten!

30 okt 2015

Cool asiatisk restaurang, faktiskt en av dom bästa i Sverige. Snygg inredning, nice personal och fantastiska små rätter. Alla dom 8 olika vi provade var himmelskt goda. Rekommenderar TOSO varmt både för mat, miljö och service.

5 apr 2019

Här hittar ni stans bästa drinkar!

5 okt 2018

Mycket gott!!.......

5 sep 2018

Bästa ställe! God mat och drinkar!

1 okt 2017

Underbar miljö och fantastisk mat och dricka. Utmärkt service.
Lite för trångt mellan borden.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.