Toso

4,4
39 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Toso
4,4
39 betyg
Hemsida
Instagram

På finkrogen Toso, som slog upp portarna 2014, flirtar man fritt med Asien och presenterar allting i en egen förpackning. Konceptet inkluderar lite mindre rätter som är tänkta att dela sinsemellan på traditionsenligt vis. Räkna med fusion-rätter och coola smakkombinationer i form av bland annat dumplings och grillat.

Föreslå ändringar

Recensioner av Toso

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 maj 2015

Vi lyckades squeeza in oss på en bokning kl 22.45, inget jag ångrar kan jag säga. Kort och gott ett av de bästa restaurangbesöken jag varit med om. Lokalen är häftig. Cool asiatisk inredning med statyer, mm. Mörkt och riktigt skönt tempo. Hög ljudv... Visa hela »

11 mars 2023

Cool asian-fusion restaurang med festlig stämning.
Som många också tycker så är råbiffen en av deras vassaste rätter.
Här borde man ta deras avsmakningsmeny!

24 aug. 2021

Kan nog säga att detta är den godaste asian fusion jag ätit!

Vi var ett större gäng på 7 pers, varv två var vegetarianer. Vi alla tog en avsmakningsmeny där man fick testa det bästa köket hade att erbjuda. Vegetarianerna delade på e... Visa hela »

24 jan. 2019

Ett riktigt guldkorn som alla som är i Göteborg och gillar asiatiskt måste testa.

Förväntningarna var nog lite för höga efter ha läst alla fantastiska recensioner, jag trodde jag skulle trilla av stolen. Så blev det inte, men med det sagt så... Visa hela »

29 maj 2015

Trots att vi ringde för att boka två veckor i förväg fanns enbart ett bord strax innan 23 på kvällen, vi höll på att tacka nej och jag är så glad att vi inte gjorde det. Min matupplevelse på Toso var en av mina bästa. Detta ställ... Visa hela »

1 juni 2015

Fantastiska smaker i grym miljö. Coola smak-kombinationer och spännande fusion-asiatiska rätter, där konceptet sharing är klockrent. Här är det svårt att låta bli att smaka på det som ligger på grannens tallrik. Här serveras bland annat... Visa hela »

8 jan. 2023

Super god mat, över förväntan! Restaurangen är mörk och murrig! Varit här flera gånger och kan verkligen rekommendera det! Speciellt deras risrätt och råbiffen. Mums! Servicen har varit till och från.

11 nov. 2021

En av de bästa asion-fusion upplevelser jag haft. Häftig lokal som höjer stämningen och upplevelsen. Vi började med drinkar som var välgjorda och väldigt goda. Sedan tog vi in 5-6 rätter att dela på. Allt var otroligt gott! Laxtartaren blev en stor favor... Visa hela »

11 juli 2022

Toso för mig är av de absolut bästa restaurangerna i Göteborg! Jag älskar viben, maten och framför allt deras drinkar!
Här rekommenderar jag deras chrispy rice med kolja, rökt soja, chipotlecream och sticklök.
Dom är kända för der... Visa hela »

28 aug. 2019

Jag tänkte för mig själv att det skulle vara en pretentiös, lite sämre rip off av Buddakan i New York, särskilt med tanke på bilderna.
Men herregud vad fel jag hade.

Vi var ett sällskap på åtta man som var vrålhungriga, blev v... Visa hela »

18 nov. 2023

Ok mat. Men länge sedan vi kände oss så obekväma på en restaurang. Fick ett glas bubbel från en tidigare öppnad flaska. Helt klart utan fräschör kvar dvs avslagen. Vi påpekade det. Fick ett nytt glas men med tydligt mindre innehåll den hä... Visa hela »

16 aug. 2021

En av Göteborgs hetaste restauranger under flera år. Väldigt goda sharing rätter i asiatisk stil, fräscha drinkar och bra viner. Mysig restaurang på vintern och härlig inglasad uteplats på sommaren.
Tips: Boka bord i tid 😉

Listad i: Favoriter, Restauranger
26 juni 2016 · Uppdaterad

Ett av mina favoritställen! Inget asiatiskt ställe har kunnat matcha Toso än!

Missa inte chokladfondanten med kokosglass, Deras laxtartar, råbiff och drink med koriander och vattenmelon. I övrigt är det bara att välja dina favoriter på menyn och nj... Visa hela »

7 jan. 2023

Förväntningarna var höga när vi anlände till Toso. Vi fick placering och en meny men sedan började service katastrofen!
Efter väntan fick vi beställa och vi bestämde oss för chareing menyn men ingen berättade något om vad vi skulle fö... Visa hela »

29 juli 2022

Ett av de absolut bästa ställena som finns i Göteborg gällande asianfusion mat. Man blir aldrig besviken här.

19 okt. 2015

Riktig god mat, tuff typisk asian-fusion inredningsstil och fantastiskt bra service!

30 okt. 2015

Cool asiatisk restaurang, faktiskt en av dom bästa i Sverige. Snygg inredning, nice personal och fantastiska små rätter. Alla dom 8 olika vi provade var himmelskt goda. Rekommenderar TOSO varmt både för mat, miljö och service.

22 nov. 2021 · Uppdaterad

Förväntningar var nog lite för höga, hade antagligen blivit mer imponerad för några år sedan. Allt är gott men det blir inte fyrverkerier i munnen.

Vi beställde in: Crispy rice (som vi tyckte smakade lite prinskorv), laxtartar (god men det smak... Visa hela »

30 nov. 2018

Matupplevelsen har varit KANON alla de gånger jag varit där, men framförallt när vi tog avsmakningsmenyn. Det märks att maten är välgjord och genomarbetad. Däremot har alltid servicen lämnat ganska mycket att önska. Oengagerad personal vid var tillf... Visa hela »

26 aug. 2022

Mycket god mat, härlig musik och trevlig personal 🌞

Sida 1 av 2