Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Toso

4,9 • 10 recensioner
Toso

På finkrogen Toso, som slog upp portarna 2014, flirtar man fritt med Asien och presenterar allting i en egen förpackning. Konceptet inkluderar lite mindre rätter som är tänkta att dela sinsemellan på traditionsenligt vis. Räkna med fusion-rätter och coola smakkombinationer i form av bland annat dumplings och grillat.

Se även Mr P, SK Mat & Människor & Bar Himmel - Götaplatsen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vi lyckades squeeza in oss på en bokning kl 22.45, inget jag ångrar kan jag säga. Kort och gott ett av de bästa restaurangbesöken jag varit med om. Lokalen är häftig. Cool asiatisk inredning med statyer, mm. Mörkt och riktigt skönt tempo. Hög ljudv... Visa hela »

Fantastiska smaker i grym miljö. Coola smak-kombinationer och spännande fusion-asiatiska rätter, där konceptet sharing är klockrent. Här är det svårt att låta bli att smaka på det som ligger på grannens tallrik. Här serveras bland annat... Visa hela »

Trots att vi ringde för att boka två veckor i förväg fanns enbart ett bord strax innan 23 på kvällen, vi höll på att tacka nej och jag är så glad att vi inte gjorde det. Min matupplevelse på Toso var en av mina bästa. Detta ställ... Visa hela »

Känns som om att man är i en helt annan värld! Matupplevelsen är en av de bästa jag varit med om. Helt klart favoriten!

Översätt till svenska »

Real good food, loved it!

Riktig god mat, tuff typisk asian-fusion inredningsstil och fantastiskt bra service!

Coolt ställe som levererar hög kvalité utav asiatiskt fusion mat. Personal är kunnig och bemöter en personligt, vilket alltid är uppskattat. Blev extra förtjust i deras japanska Ginger Ale öl som de har. Deras råbiff, dumplings och soft shell crabs var... Visa hela »

Ett av mina favoritställen i min gamla hemstad! Missa inte chokladfondanten med kokosglass, deras "lichibellini" och drink med koriander och vattenmelon. I övrigt är det bara att välja dina favoriter på menyn och njut av inredningen (badrummen är fantastiska)

Underbar miljö och fantastisk mat och dricka. Utmärkt service.

Lite för trångt mellan borden.

Cool asiatisk restaurang, faktiskt en av dom bästa i Sverige. Snygg inredning, nice personal och fantastiska små rätter. Alla dom 8 olika vi provade var himmelskt goda. Rekommenderar TOSO varmt både för mat, miljö och service.