Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Toso

4,5
30 betyg
Redigera Toso

På finkrogen Toso, som slog upp portarna 2014, flirtar man fritt med Asien och presenterar allting i en egen förpackning. Konceptet inkluderar lite mindre rätter som är tänkta att dela sinsemellan på traditionsenligt vis. Räkna med fusion-rätter och coola smakkombinationer i form av bland annat dumplings och grillat.

Se även Mr P, SK Mat & Människor & Bar Himmel - Götaplatsen

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
27 maj 2015

Vi lyckades squeeza in oss på en bokning kl 22.45, inget jag ångrar kan jag säga. Kort och gott ett av de bästa restaurangbesöken jag varit med om. Lokalen är häftig. Cool asiatisk inredning med statyer, mm. Mörkt och riktigt skönt tempo. Hög ljudv... Visa hela »

Listad i: Göteborg
24 aug 2021

Kan nog säga att detta är den godaste asian fusion jag ätit!

Vi var ett större gäng på 7 pers, varv två var vegetarianer. Vi alla tog en avsmakningsmeny där man fick testa det bästa köket hade att erbjuda. Vegetarianerna delade på e... Visa hela »

24 jan 2019

Ett riktigt guldkorn som alla som är i Göteborg och gillar asiatiskt måste testa.

Förväntningarna var nog lite för höga efter ha läst alla fantastiska recensioner, jag trodde jag skulle trilla av stolen. Så blev det inte, men med det sagt så... Visa hela »

11 nov 2021

En av de bästa asion-fusion upplevelser jag haft. Häftig lokal som höjer stämningen och upplevelsen. Vi började med drinkar som var välgjorda och väldigt goda. Sedan tog vi in 5-6 rätter att dela på. Allt var otroligt gott! Laxtartaren blev en stor favor... Visa hela »

29 maj 2015

Trots att vi ringde för att boka två veckor i förväg fanns enbart ett bord strax innan 23 på kvällen, vi höll på att tacka nej och jag är så glad att vi inte gjorde det. Min matupplevelse på Toso var en av mina bästa. Detta ställ... Visa hela »

16 aug 2021

En av Göteborgs hetaste restauranger under flera år. Väldigt goda sharing rätter i asiatisk stil, fräscha drinkar och bra viner. Mysig restaurang på vintern och härlig inglasad uteplats på sommaren.
Tips: Boka bord i tid 😉

Listad i: Favoriter, Restauranger
11 jul 2022

Toso för mig är av de absolut bästa restaurangerna i Göteborg! Jag älskar viben, maten och framför allt deras drinkar!
Här rekommenderar jag deras chrispy rice med kolja, rökt soja, chipotlecream och sticklök.
Dom är kända för der... Visa hela »

28 aug 2019

Jag tänkte för mig själv att det skulle vara en pretentiös, lite sämre rip off av Buddakan i New York, särskilt med tanke på bilderna.
Men herregud vad fel jag hade.

Vi var ett sällskap på åtta man som var vrålhungriga, blev v... Visa hela »

1 jun 2015

Fantastiska smaker i grym miljö. Coola smak-kombinationer och spännande fusion-asiatiska rätter, där konceptet sharing är klockrent. Här är det svårt att låta bli att smaka på det som ligger på grannens tallrik. Här serveras bland annat... Visa hela »

29 jul 2022

Ett av de absolut bästa ställena som finns i Göteborg gällande asianfusion mat. Man blir aldrig besviken här.

22 nov 2021 · Uppdaterad

Förväntningar var nog lite för höga, hade antagligen blivit mer imponerad för några år sedan. Allt är gott men det blir inte fyrverkerier i munnen.

Vi beställde in: Crispy rice (som vi tyckte smakade lite prinskorv), laxtartar (god men det smak... Visa hela »

26 jun 2016 · Uppdaterad

Ett av mina favoritställen! Inget asiatiskt ställe har kunnat matcha Toso än!

Missa inte chokladfondanten med kokosglass, Deras laxtartar, råbiff och drink med koriander och vattenmelon. I övrigt är det bara att välja dina favoriter på menyn och nj... Visa hela »

19 okt 2015

Riktig god mat, tuff typisk asian-fusion inredningsstil och fantastiskt bra service!

30 nov 2018

Matupplevelsen har varit KANON alla de gånger jag varit där, men framförallt när vi tog avsmakningsmenyn. Det märks att maten är välgjord och genomarbetad. Däremot har alltid servicen lämnat ganska mycket att önska. Oengagerad personal vid var tillf... Visa hela »

2 mar 2022

Fantastisk mat, men trångt mellan de små borden och alldeles för hög techno musik kl. 17 en söndag. Det gick inte att sänka när vi bad om det. Omöjligt att föra en normal konversation. Gästerna som sitter nära skriker till varandra över b... Visa hela »

4 jun 2019

Översätt till svenska »

Great food, great vibes and amazing drinks. I understand the hype regarding this restaurant and I must say it´s very welldeserved. If I´d stil live in Gothenburg I´d be running out of funds due to too many visits here. Great spot for a bussinessdinner or dinner with friends.

30 okt 2015

Cool asiatisk restaurang, faktiskt en av dom bästa i Sverige. Snygg inredning, nice personal och fantastiska små rätter. Alla dom 8 olika vi provade var himmelskt goda. Rekommenderar TOSO varmt både för mat, miljö och service.

14 feb 2020

Helt fantastiskt ställe! Supergoda cocktails som appertif, otroligt god biff tartar, friterade räkor och dumplings. Gott vin, härlig och gästvänlig personal. Kan inte bli annat än 5 plus

21 aug 2019

Toppen ställe👍 Mycket bra service och maten är överförväntan, samt drinkar och atmosfären.

7 aug 2021

En unik smakupplevlse för hela familjen (i vårt fall). Avnjöt Toso's signaturrätt i den unika miljön och måste säga att det blev en fullträff. Tom våran 10-åroga dotter (som älskar sushi) tyckte väldigt mycket om sashimi rätte... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.