Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sausage Haus

5,0 • 1 recension
Sausage Haus

Korv – en favorit som funkar för de flesta, liten som stor. På Sausage Haus hittar man den dessutom i stor variation och i sällskap av flertalet tillbehör. Vad sägs om en grillad salsiccia med chimmichurri eller en snällare variant med hemlagat mos? Dekorativ interiör skapar trivsel i lokalen på Basargatan, varifrån man har utmärkt utsikt över kanalen och Paddanbåtarna.

I lekfull och modern miljö serveras korv av alla de slag, med klassiska såväl som nydanande tillbehör. Korven görs på kött från svenska gårdar och restaurangen är noggranna i sitt värnande om djur och natur. Gourmetkorv gjorda på noga utvalda råvaror är grejen och portionerna är rejält tilltagna. Beställ ett skrovmål med mos och chimmichurri eller sauerkraut, eller kör på en klassisk hotdog. Den som vill känna sig riktigt göteborgsk väljer förstås alternativet med räksallad till korven.

För tillhörande pommes väljer man mellan sötpotatis och klassisk potatis. Den som vill käka korv, men inte kött, hittar förstås vegetariska alternativ. Om man av någon anledning inte vill käka korv alls finns även flera sorters pizza på menyn. Sausage Haus huserar strax intill kanalen som rinner rakt igenom stan. Från restaurangens populära uteservering har man perfekt uppsyn över den och Paddanbåtarna som flyter därpå, något som för många är ett av de tydligaste tecknen på sommar- och semestertider.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 mar 2019

Helt fantastiskt! Love it!