Active Minds

inga betyg
Aktivitet
Active Minds
inga betyg

Active Minds arbetar för att skapa unika konferensaktiviteter och möteskoncept som engagerar dig och dina medarbetare på ett roligt och lärorikt sätt. Företaget har funnits sedan 1992, då under namnet Aktivera Äventyrs AB men med samma ambition; att erbjuda engagerande och underhållande teambuilding för företag.

Med utgångspunkt i etablerad forskning inom motivation, använder sig Active Minds av metoder som verkar för utmaning, belöning och spänning – allt för att kunna skapa bästa möjliga resultat. Med erfarenhet av detta har de tagit fram och skapat engagerande företagsaktiviteter och möteskoncept som förstärker kunskapsinhämtningen och samtidigt stärker relationerna, vilket bidrar till en välgörande teamkänsla mellan medarbetare.

Active Minds erbjuder både fysiska och digitala möten. Välj mellan olika koncept med olika utmaningar och teman som ni tillsammans ska lösa och lära er av – målresultatet är, vilket koncept ni än väljer, att stärka era relationer för att kunna åstadkomma mer tillsammans, och ha roligt samtidigt.

När Active Minds startade sin verksamhet var de pionjärer på en ung och outvecklad marknad, där aktiviteter som yxkastning låg högt på önskelistan hos företagen. Idag har Active Minds anpassat utbudet i takt med att kundbehoven har förändrats. Numera erbjuder de moderna koncept med metoder som de vet fungerar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Active Minds Bilder

Recensioner av Active Minds

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Active Minds!

Kontaktinformation

Representerar du Active Minds?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Active Minds?

Active Minds ligger på Artillerigatan 6, 114 51, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 250m).