Exit Games Gamla Stan

4,3
3 betyg
Redigera Exit Games Gamla Stan

Förbered dig och ditt sällskap på ett adrenalinhöjande äventyr. På Exit Games i Gamla stan kan ni välja mellan unika escape rooms där ni tillsammans ska lösa mysterier för att klara spelen. Antar ni utmaningen?

På Exit Games i Gamla stan spelar man om två till sex personer, kanske tar du med dig din dejt, familjen, kollegorna på kick off eller hela kompisgänget på en nervkittlande aktivitet. Maxa äventyret och hitta lösningarna tillsammans. Här gäller det att man är skarp, vässar hjärnan ordentligt och går in för att ha roligt tillsammans. Desto bättre samarbete desto enklare blir det att lösa utmaningarna.

Här kommer du att befinna dig i miljöer du inte skådat tidigare, och för att lösa utmaningarna behöver du tänka utanför boxen. Efter att ha blivit inlåsta i ett rum måste ni klura ut koden för att ta er ur rummet, och vidare till nästa. Varje rum innehåller olika teman, kanske får ni hjälpa en svensk ubåt på topphemligt uppdrag, eller möta maffiabossen Al Capone i Chicago. Rummen är designade för att både vuxna och barn ska kunna underhållas på samma gång

På plats finns två fullt utrustade lokaler med totalt sex rum i varje. Gillar du mystik, utmaningar och ett gott samarbete så är detta lekplatsen för dig.

Se även Exit Games Södermalm

Användarbilder på Exit Games Gamla Stan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Exit Games Gamla Stan av Katrine L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 feb 2019

Så. Jävla. Kul
Alla jag känner och inte känner har gått on and on and oooooon again om hur bra och kul dessa escape rooms är.
Så en dag (igår) testade jag......
Asså
Så kul, så frustrerande, så engagerande, så... Visa hela »

28 sep 2019

Vill man utmana sig själv (och andra) i samarbete kör ett escaperoom.

Hade äldsta systersonen (på 20 år) på besök och hade bokat in oss i rummet med den galna farmorn. Det var klurigt, vi körde fast ordentligt på sista delen och klarade det i... Visa hela »

11 sep 2015

Frågan är om det verkligen är mig du ska lita på när det kommer till recensioner av Exit Rooms? Jag har nu gjort två stycken "spel" och båda är här på Exit Games. Är du en inbiten spelare så vänd dig till Nellie M eller... Visa hela »