On Air

4,1
8 betyg
Aktivitet
On Air
4,1
8 betyg

Har du länge gått runt med en dröm om att ställa upp i ett frågesportsprogram? Nu har du chansen. I Gamla stan, bara ett stenkast från tunnelbanan, hittar du On Air. Här kan du tillsammans med vänner och kollegor tävla i er egen game show, under ledning av en dedikerad programledare. Den enda skillnaden är att ni slipper tv-kamerorna.

Det går inte att ta miste på att de som driver On Air i Gamla stan brinner för game shows, särskilt sådana som går lite åt retro-hållet. Aktiviteten passar alla – oavsett om man uppskattar sällskapsspel, följer frågesportsprogram på tv, gillar att utmana sig själv eller bara tycker om att briljera med sin allmänbildning.

On Air rymmer flera olika studios och här hamnar ni mitt i er egen game show, där en programledare utmanar er i såväl frågesporter som kluriga utmaningar. Precis som man föreställer sig är varje studio färgglatt upplyst och här finns stora skärmar, scener, blinkande svarsknappar och häftig grafik för att göra upplevelsen komplett.

Både före och under tävlingen går det att beställa god dryck från baren, där man även kan passa på att mingla runt för att lära känna sina motståndare – såväl deras starka som svaga sidor. On Air är en aktivitet som passar lika bra för en kickoff, möhippa och svensexa eller för det kompisgäng som gillar att umgås under nervkittlande former. Det finns möjlighet att boka olika paket, som då är särskilt anpassade efter sällskapets storlek.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
8

Recensioner av On Air

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Klockren och riktigt rolig aktivitet när man är många. Jag var här för att fira en födelsedag där vi var ca 20 pers. Värden hade redan delat upp oss i lag om 4 när vi kom dit. Vi körde en klassik gameshow och det passade verkligen hela gruppen! Olik...

Boka något för 10-40 personer? On air är helt klockrent för det!

Kastas i en gameshow har alltid varit en dröm ju! Varit här två gånger med jobbet och blivit en hit bägge gångerna. Kan absolut rekommendera det!

Så jäkla kul!
Vi var en liten grupp på 5 personer som valde Razzel där det var flera del moment, man fick göra olika grejer under hela tiden så blev aldrig tråkigt.
Medans denna frågesport är Igång finns möjlighet att ta ett glas...

Är din högsta dröm att få vara med i _valfritt frågesportsprogram_ utan att det ska sändas på TV så är det här stället för dig. Sjukt ambitiöst uppbyggda studios med allt man kan önska sig för en kväll i Dressinen. G...

Medelbetyg för att det är en rolig engångsgrej. Annorlunda och roligt i stunden. Man tävlar i grupp, frågetävling med programledare och skoj. Inget jag återvänder till direkt. man känner sig antigen supersmart eller dum i huvudet beroende på vilk...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
8

Representerar du On Air?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger On Air?

On Air ligger på Mälartorget 19, 11127, Gamla stan. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Gamla Stan (ca 150m).