Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

On Air!

Har du länge gått runt med en dröm om att ställa upp i ett frågesportsprogram? Nu har du chansen. I Gamla stan, bara ett stenkast från tunnelbanan, hittar du On Air!. Här kan du tillsammans med vänner och kollegor tävla i er egen game show, under ledning av en dedikerad programledare. Den enda skillnaden är att ni slipper tv-kamerorna.

Användarbilder på On Air! Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från On Air! av Ida B.
  • Bild från On Air! av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
11 feb 2019

Klockren och riktigt rolig aktivitet när man är många. Jag var här för att fira en födelsedag där vi var ca 20 pers. Värden hade redan delat upp oss i lag om 4 när vi kom dit. Vi körde en klassik gameshow och det passade verkligen hela gruppen! Olik... Visa hela »

10 feb 2019

Är din högsta dröm att få vara med i _valfritt frågesportsprogram_ utan att det ska sändas på TV så är det här stället för dig. Sjukt ambitiöst uppbyggda studios med allt man kan önska sig för en kväll i Dressinen. G... Visa hela »

11 apr 2019

Medelbetyg för att det är en rolig engångsgrej. Annorlunda och roligt i stunden. Man tävlar i grupp, frågetävling med programledare och skoj. Inget jag återvänder till direkt. man känner sig antigen supersmart eller dum i huvudet beroende på vilk... Visa hela »

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.