Ballbreaker

3,6
12 betyg
$$-$$$
Aktivitet
Ballbreaker
3,6
12 betyg
Ballbreaker i en mening: 3900 kvadratmeter aktiviteter, restauranger, barer och konferensrum.

Stort aktivitetscenter för alla sällskap

Ballbreaker är ett stort aktivitetscenter på Kungsholmen med aktiviteter, restaurang, barer och konferensrum under samma tak. Här finns bland annat bowling, biljard, shuffleboard, dart och mängder av andra aktiviteter att välja bland.

Med sina 3900 kvadratmeter har Ballbreaker mycket att erbjuda. Här finns något för såväl familjer som vänner och företag som vill umgås kring aktiviteter, mat och dryck. Anläggningen har bland annat 18 bowlingbanor för alla nivåer, samt discobowling under helgerna. För den som vill spela biljard finns stora Brunswickbord som passar både nybörjare och proffs. Man kan även utmana varandra i shuffleboard, testa racing, spela dart eller ta en runda i deras golfsimulator. Vill man ha lite av varje man även ta en 3- eller 5-kamp.

I Ballbreakers restaurang och barer kan man varva ner tillsammans med vänner, familj och kollegor. Restaurangen serverar hamburgare och andra populära klassiker, och det finns även en barmeny med drop-in på nedre våningen. Företag kan boka moderna konferenslokaler för hel- eller halvdagskonferens och kickoff med aktiviteter och teambuilding.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Ballbreaker Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
12
Google-logo
Google
4,0
2 069

Recensioner av Ballbreaker

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kul koncept, men i övrigt är det inget som imponerar.

·

Roligt och ambitiöst aktivitetscenter som är perfekt för företag eller bara stora grupper.

Har varit här några gånger och alltid haft väldigt kul. Det finns mycket att göra för alla typer. Vill man köra en helkväll finns det både restaurang som du kan äta på innan ( har ej provat) och bar som du kan beställa ifrån nä...

Stort ställe med all typ av sporter. Biljard, bowling, shuffleboard, golfsimulator o.s.v. Även restaurangdel samt möjlighet till konferenser. Perfekt för AW eller större kompisgänget.

Inledde kvällen med klassisk 3-kamp där bowling, fotbolls- och golfsimulator stod på agendan. Vi var ett glatt gäng på 9 personer som hade kick-off. Jag gillade upplägget där vi började med 1 h bowling på två banor. Sedan straffläggning i fo...

Har alltid roligt på Ballbreaker. Lite extra när polaren förnedras i biljard vid återkommande tillfällen. Skämt åsido - här har vi ett perfekt ställe att gå till när man är sugen på arkad.

Gillar verkligen BallBreaker, väldigt synd att de inte finns kvar på Gärdet. Men Kungsholmen funkar också, lite längre att åka bara. God stämning, stort utbud, restaurang (aldrig testat äta dock) och bar. Har varit här med flickvän, kompisar och s...

Vi hade kul här. God mat var det också. Nästan en femma!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Listad i: 10000, 1000, 90, 100, 60

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
12
Google-logo
Google
4,0
2 069

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Ballbreaker?

På Ballbreaker hittar du bland annat:

  • Biljard
  • Dart
  • Shuffleboard
  • Bowling
  • Fartfyllt
  • Simulatorer

Vad kostar det att äta på Ballbreaker?

Ballbreaker ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Ballbreaker?

På Ballbreaker serveras bland annat:

  • Buffé
  • Europeiskt

Är Ballbreaker barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Ballbreaker som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Serverar Ballbreaker lunch?

Ja, Ballbreaker har lunchserveringar.

Var ligger Ballbreaker?

Ballbreaker ligger på Lindhagensgatan 114, 112 51, Kungsholmen. I närheten ligger Stadshagen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Thorildsplan (ca 550m).