Blidösunds­bolaget

inga betyg
$$$
Aktivitet
Blidösunds­bolaget
inga betyg

Med Blidösundsbolaget kan du besöka Mälaren och Stockholms skärgård året runt. Ombord på ångfartygen Norrskär, Storskär och Blidösund kan passagerarna slå sig ner i restaurangen för något att äta eller dricka. Under sommarmånaderna anordnar man kvällskryssningar, med livemusik och mat att njuta av till utsikten över huvudstadens vatten.

Blidösundsbolaget är ett av Sveriges största skärgårdsrederier som bedriver både upphandlad och kommersiell båttrafik. Här sätter man passagerarnas säkerhet och trivsel i första rum, och på reguljärfartygen erbjuds caféservering med bland annat högkvalitativt kaffe, te, varm choklad och KRAV-märkt frukt.

För den som vill ha en upplevelse utöver det vanliga finns flera spännande färder att spana in. På kvällskryssningarna med det charmiga fartyget Blidösund kan du se Stockholm från en helt ny vinkel, samtidigt som du njuter av god mat till livemusik av olika artister och band. 

Ombord på fartygen Norrskär och Storskär anordnar man lunch- och middagsturer med både à la carte och en ångbåtsmeny som även går att få vegansk. Smakerna är klassiskt svenska med internationella inslag, och på dryckeslistan finns ett urval av vin både med och utan alkohol, brännvin, drinkar, öl och avec som punsch och cognac. Menyn varierar efter säsong, och under december månad dukas det klassiska julbordet upp på moderskeppet Blidösund.

Fartygen är också en spännande plats för fest och event. Det större middagssällskapet kan boka en chambre séparée-salong, och få en unik upplevelse av utsikten över Stockholms vatten från en historisk och exklusiv matsal. För den som planerar ett stort mingelevent eller middag finns möjlighet att abonnera ett eget fartyg, med plats för upp till 170 gäster. 

Besökarnas bilder från Blidösunds­bolaget Bilder

Recensioner av Blidösunds­bolaget

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Blidösunds­bolaget!

Representerar du Blidösunds­bolaget?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Blidösunds­bolaget?

Blidösunds­bolaget ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Blidösunds­bolaget?

På Blidösunds­bolaget serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt
  • Skandinaviskt

Vilka typer av aktiviteter finns på Blidösunds­bolaget?

På Blidösunds­bolaget hittar du bland annat:

  • Sightseeing

Serverar Blidösunds­bolaget lunch?

Ja, Blidösunds­bolaget har lunchserveringar.

Var ligger Blidösunds­bolaget?

Blidösunds­bolaget ligger på Skeppsbrokajen, 111 30, Gamla stan. I närheten ligger Blasieholmen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 500m).