Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Junibacken

3,6
5 betyg
Redigera Junibacken

Junibacken är ett museum som är gjort för barn. Här får du uppleva många av de miljöer och figurer som Astrid Lindgren skapat och haft med i sina böcker, men du hittar även många andra barnbokshjältar. Med jämna mellanrum byter de även ut sina utställningar för att de alltid ska vara aktuella.

Junibacken invigdes 1996 och har sedan dess blivit ett av Stockholms fem mest besökta ställen och har flera hundra tusen besökare per år.

Användarbilder på Junibacken Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2020

Spenderade en fin sommardag med min systerdotter på fyra år här. Otroligt uppskattat av den lille, även om sagotåget blev lite för läskigt för henne. Sammantaget är det väl värt ett besök, men det var väldigt mycket folk vilket inte... Visa hela »

28 feb 2019

Kul för kidsen med allt från Astrid Lindgrens värld. Sagotåget rekommenderas, även för vuxna med barnasinnet kvar.

25 sep 2015

Innan jag ens börjar så vill jag att du har följande i åtanke: gå hit på en veckodag efter klockan 15.00 och undvik helgernas stress. Då har ni två timmar på er att busa, leka, åka sagotåg och sen avsluta med en fika i en tom restaurang... Visa hela »

28 mar 2019

Sluta glorifiera Astrid Lindgren! Har hört från säker källa att det va hon som mördade Olof Palme! Hade iofs väldigt fina upplevelser här som barn men vips så dras ridån upp och sanningen väller in som en flodvåg. Mycket trevligt att ta med... Visa hela »

26 sep 2016

Ett toppen museum för alla barnfamiljer! Trevliga och lekvänliga miljöer som är anpassade för barn och unga. Bra mat för att vara museum och lekvärld, till barn rekommenderas ekologiska köttbullar och potatismos eller ekologiska pannkakor. Till lite äldre... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.