Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Escape Stories

4,7
3 betyg
Redigera Escape Stories

På Escape Stories gäller det att på tid lyckas ta sig ut ur olika temarum fyllda med spännande berättelser och scenarier. Här sätts samarbetsförmågan på prov när man tillsammans ska lösa gåtor, pussel och andra utmaningar för att klara av de olika rummen. En perfekt aktivitet för såväl födelsedagar och möhippor som företagsfester och teambuilding.

Ett besök på Escape Stories skapar många roliga minnen och sätter samarbetsförmågan på prov när dörrarna till de mystiska rummen öppnas. Infiltrera en bank i rummet "The Break In", desarmera en bomb i "The Cover Up" eller hitta bevismaterial i "The Last Manuscript". Under sommaren öppnar även utomhusspelet "Da Vinci Quest", där man har Gamla stan som spelplan och tillsammans ska klura ut ett lösenord.

På Escape Stories är tanken att det inte ska kännas som ett spel, utan alla rum är ambitiöst byggda för att kännas som verkliga uppdrag med välgjorda berättelser. Ett besök blir en kul aktivitet för vänner och familj, men också för organiserade företagsevent och födelsedagsfester. Man spelar i lag om 4-6 personer och kan vara upp till hela 100 spelare samtidigt. Med det portabla spelet "The Escape Box" kan man dessutom få upplevelsen levererad direkt hem eller till kontoret.

Här får man en riktig utmaning samtidigt som man bygger teamkänsla och skapar minnesvärda stunder.

Användarbilder på Escape Stories Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Escape Stories av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
19 mar 2022

Så jäkla rolig! Man blir så taggad och ja stressad. Var här med kollegor och vi gjorde the break in och den var minst sagt klurig! Vill absolut gå tillbaka och testa de andra spelen.
Personalen var jätte välkomnande och trevliga. Stort plus!

28 feb 2019

Jag besökte Escapestories i samband med att vi firade en vän som nyligen tagit sin examen. Vi inledde kvällen med en god middag och gick senare mot en upplevelse olik något jag någonsin varit med om. Vi var en grupp på fyra som tog oss an ett rum med tillhörande... Visa hela »

20 mar 2021

Fantastiskt roligt, spännande och utmanande! Vi körde 2 personer och det var utvecklande att behöva varandras kreativitet och lösningsförmåga. Perfekt även för familj eller större kompisgäng.
Escape stories hade vidtagit åtgärder så... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.