Fox in a Box Stockholm

4,0
2 betyg
Escape room
Fox in a Box
4,0
2 betyg

Fox in a Box är ett escape room mitt i Stockholm där deltagarna ska ta sig ut ur ett rum på 60 minuter, genom att lösa uppdrag och hitta ledtrådar. Det finns flera olika teman att välja bland, såsom att hitta ett botemedel mot ett zombievirus.

I stora lokaler på Sveavägen ligger Fox in a Box, ett escape room med flera rum och en privat festlokal. Här kan man samla ihop ett lag och spela spel med olika teman. Den gemensamma nämnaren är att man ska klara ett uppdrag på 60 minuter med hjälp av ledtrådar och lagarbete. Varje rum har ett eget tema, såsom en bunker under kalla kriget, ett zombielabb där ett gäng forskare ska hitta ett botemedel och ett rum där deltagarna ska fly från en seriemördare. Det finns även virtuella rum där spelet spelas online över Zoom.

Fox in a Box passar till exempel för företagsevents och team building där man vill ägna sig åt kreativt tänkande, att lösa logiska problem och klara av utmaningar. Är man många så går det att boka flera rum samtidigt för hela företaget. Annars går det lika bra att samla ihop vänner och familj när man vill få en rolig utmaning tillsammans. I anslutning till Fox in a Box escape room finns även en restaurang med bar, Hop & Vine, där man kan äta och dricka före eller efter spelet.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Fox in a Box Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Fox in a Box

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hamnade på Fox in a box med sambo och min ena systerson (på 17 år). Vi hade bokat in oss i ”Tesslas mysterium”. Ett medelsvårt rum och eftersom det var första gången för oss fick vi kriga ordentligt. Men vi klarade oss på minuten. Ett otrolig...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Fox in a Box Stockholm?

På Fox in a Box hittar du bland annat:

  • Escape room

Var ligger Fox in a Box Stockholm?

Fox in a Box Stockholm ligger på Sveavägen 14, 111 57, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 200m).