Moyagi

4,1
22 betyg
$$
Karaoke
Japansk restaurang
Koreansk restaurang
Moyagi
4,1
22 betyg
Moyagi i en mening: Karaokebar och restaurang med privata karaokerum.
Kort om maten: Japanska och koreanska små- och mellanrätter.
Kort om drycken: Cocktails, sake, öl, vin.

Karaoke som i Tokyo

På Brunkebergstorg ligger karaoke-konceptet Moyagi, där alla karaokefantaster kan samlas och sjunga sina bästa låtar. Droppa in spontant i mån av plats, eller boka ett karaokerum i förväg om ni är ett gäng som är sugna på en riktig karaoke-kväll. Här finns det karaokerum i alla storlekar för såväl mindre som större kompisgäng.

Moyagi består av tolv privata karaokerum, fördelade över två våningsplan, samt en bar med lounge. Alla karaokerum är konceptuellt inredda med japanska influenser och på en ipad kan man välja bland fler än 150 000 låtar, så dina favoriter finns garanterat med. Det finns flera mikrofoner i varje rum, så om du inte är sugen på att sjunga solo kan du övertala någon till duett. Vankas det svensexa, möhippa eller födelsedagskalas erbjuder Moyagi olika paketupplägg, och även företag kan komma hit för en kick off eller konferensaktivitet av det riktigt festliga slaget.

Blir du hungrig under besöket så går det att beställa in fingerfood, med japanska och koreanska influenser, via en app i mobilen. Välj bland rätter som nudlar, bao buns och vårrullar som levereras till ditt karaokerum direkt från köket. På dryckesmenyn hittar du japanska drycker som sake och japansk öl, samt välblandade cocktails. Du behöver dock inte sjunga karaoke för att njuta av mat och dryck, i loungen på entréplan kan du nämligen alltid droppa in för ett glas och en bit mat. Under sommaren öppnar den rymliga uteserveringen, med utsikt över Brunkebergstorg.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Moyagi Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
22
Google-logo
Google
4,5
543

Recensioner av Moyagi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Wow vad roligt!! Vi var ett gäng som hade ett rum och sjöng karaoke🤩 personalen var jätte trevliga och super service minded. Beställer gör man på en ipad inne i rummet och drycken kommer på 2 minuter, otroligt snabbt!!

Kommer definitivt gå tillbaka!

Hade en del strul med online-beställningarna, men när de funkade gick det väldigt snabbt. Groggarna var helt okej om man ser på det som en nattklubb (vilket jag gör). I övrigt tycker jag det var toppen och jag hade en fantastisk kväll. Den tekniska biten med att v...

Tyvärr väldigt dålig.

Vi var 10 personer som hade bokat ett rum men jag blev sjuk och skulle ringa dagen innan för att avboka, då gick inte det. Utan vi var tvungna att betala för mig som var sjuk. Trots att man kan va endast två i ett rum så det...

Katastrof.. aldrig varit med om ett så oprofessionellt bemötande.. värsta servicen jag varit med om

Bra ställe med otrolig mat och riktig kvalitet på karaoken.

Vi var ett större sällskap som fick ett härligt bemötande av personal och många falsettotoner senare var alla riktigt nöjda! Rekommenderas starkt!

Stockholms bästa karaokebar! Vi var på Moyagi för första gången i lördags och hade så trevligt! Förutom att servicen var fantastiskt bra så kändes rummen lyxiga och det fanns ett brett utbud av låtar att sjunga. Mickarna och ljudkvalité...

Snyggt, effektivt, God mat, bra lokal, otroligt roligt. Hatten av helt enkelt.

Sjukt roligt ställe! Precis vad Stockholm behöver🎉 sjukt god mat och drinkar! Supertrevlig personal och kul koncept!😍 rekommenderar starkt!

Äntligen finns en riktig karaokebar i Stockholm! Perfekt location, grym mat och toppenpersonal. Hade velat ge ännu fler stjärnor!!!

Rekommenderar varmt ett besök på Moyagi! Vill man inte sjunga kan man bara komma hit för den jättegoda matens skull. Men det bästa är ju att man kan göra båda!

SUPERKUL!! Äntligen ett uppdaterat koncept av karaoke, tog mig tillbaka till neon karaokebås i Kina. GRYMT jobbat! 🎤💥

Karaoke och häng när det är som bäst! Egna rum vilket är grymt, samt att rummen känns väldigt påkostade med teknik och design. Även väldigt bra mat som man kunde beställa smidigt från rummet. En hel del kvällar kommer spenderas här!

Brukar inte gilla Karaoke men det här var verkligen sjukt kul! Också stort plus till detaljer och bra digitala lösningar!

·

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
22
Google-logo
Google
4,5
543

Representerar du Moyagi?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Moyagi?

På Moyagi hittar du bland annat:

  • Karaoke

Vilken typ av bar är Moyagi?

Vi har klassificerat Moyagi som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Moyagi?

Moyagi ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Moyagi?

På Moyagi serveras bland annat:

  • Smårätter
  • Koreanskt
  • Japanskt

Har Moyagi uteservering?

Ja, Moyagi har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Moyagi?

Moyagi ligger på Brunkebergstorg 3, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 200m).