Moyagi

4,1
22 betyg
$$
Karaokebar
Hemsida
Instagram
Moyagi
4,1
22 betyg
Hemsida
Instagram

På Brunkebergstorg ligger karaoke-konceptet Moyagi, där alla karaokefantaster kan samlas och sjunga sina bästa låtar. Droppa in spontant i mån av plats, eller boka ett karaokerum i förväg om ni är ett gäng som verkligen är sugna på att sjunga ut. Här finns det karaokerum i alla storlekar för såväl mindre som större kompisgäng.

Moyagi består av tolv privata karaokerum, fördelade över två våningsplan, samt en bar med lounge. Alla karaokerum är konceptuellt inredda med japanska influenser och på en ipad kan man välja bland fler än 100 000 låtar, så dina favoriter finns garanterat med. Det finns flera mikrofoner i varje rum, så om du inte är sugen på att sjunga solo kan du övertala någon till duett. Varje karaokerum är döpt efter en egen samuraj, och har sin egen unika personlighet.

Blir du hungrig under besöket så går det att beställa in fingerfood, med japanska och koreanska influenser, via en app i mobilen. Välj bland rätter som temaki, bao buns och sushi som levereras till ditt karaokerum direkt från köket. På dryckesmenyn hittar du japanska drycker, som sake och japansk öl, samt välblandade cocktails. Du behöver dock inte sjunga karaoke för att njuta av mat och dryck, i loungen på entréplan kan du nämligen alltid droppa in för ett glas och en bit mat. Under sommaren öppnar den rymliga uteserveringen, med utsikt över Brunkebergstorg.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Moyagi Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Moyagi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 dec. 2023

Wow vad roligt!! Vi var ett gäng som hade ett rum och sjöng karaoke🤩 personalen var jätte trevliga och super service minded. Beställer gör man på en ipad inne i rummet och drycken kommer på 2 minuter, otroligt snabbt!!

Kommer definitivt gå tillbaka!

11 okt. 2021

Hade en del strul med online-beställningarna, men när de funkade gick det väldigt snabbt. Groggarna var helt okej om man ser på det som en nattklubb (vilket jag gör). I övrigt tycker jag det var toppen och jag hade en fantastisk kväll. Den tekniska biten med att v... Visa hela »

30 nov. 2022

Katastrof.. aldrig varit med om ett så oprofessionellt bemötande.. värsta servicen jag varit med om

17 maj 2023

Tyvärr väldigt dålig.

Vi var 10 personer som hade bokat ett rum men jag blev sjuk och skulle ringa dagen innan för att avboka, då gick inte det. Utan vi var tvungna att betala för mig som var sjuk. Trots att man kan va endast två i ett rum så det... Visa hela »

25 juli 2022

Bra ställe med otrolig mat och riktig kvalitet på karaoken.

Vi var ett större sällskap som fick ett härligt bemötande av personal och många falsettotoner senare var alla riktigt nöjda! Rekommenderas starkt!

25 maj 2020

Snyggt, effektivt, God mat, bra lokal, otroligt roligt. Hatten av helt enkelt.

25 maj 2020

Sjukt roligt ställe! Precis vad Stockholm behöver🎉 sjukt god mat och drinkar! Supertrevlig personal och kul koncept!😍 rekommenderar starkt!

20 sep. 2021

Stockholms bästa karaokebar! Vi var på Moyagi för första gången i lördags och hade så trevligt! Förutom att servicen var fantastiskt bra så kändes rummen lyxiga och det fanns ett brett utbud av låtar att sjunga. Mickarna och ljudkvalité... Visa hela »

25 maj 2020

Äntligen finns en riktig karaokebar i Stockholm! Perfekt location, grym mat och toppenpersonal. Hade velat ge ännu fler stjärnor!!!

24 juli 2020

Rekommenderar varmt ett besök på Moyagi! Vill man inte sjunga kan man bara komma hit för den jättegoda matens skull. Men det bästa är ju att man kan göra båda!

6 juni 2020

SUPERKUL!! Äntligen ett uppdaterat koncept av karaoke, tog mig tillbaka till neon karaokebås i Kina. GRYMT jobbat! 🎤💥

25 maj 2020

Karaoke och häng när det är som bäst! Egna rum vilket är grymt, samt att rummen känns väldigt påkostade med teknik och design. Även väldigt bra mat som man kunde beställa smidigt från rummet. En hel del kvällar kommer spenderas här!

25 maj 2020

Brukar inte gilla Karaoke men det här var verkligen sjukt kul! Också stort plus till detaljer och bra digitala lösningar!

20 sep. 2023
11 okt. 2021
29 aug. 2021 · Uppdaterad
16 sep. 2023
29 nov. 2021
13 jan. 2022
13 jan. 2022
Sida 1 av 2