Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Moyagi

5,0
7 recensioner
Moyagi

På Brunkebergstorg ligger karaoke-konceptet Moyagi, där alla karaokefantaster kan samlas och sjunga sina bästa låtar. Droppa in spontant i mån av plats, eller boka ett karaokerum i förväg om ni är ett gäng som verkligen är sugna på att sjunga ut. Här finns det karaokerum i alla storlekar för såväl mindre som större kompisgäng.

Moyagi består av tolv privata karaokerum, fördelade över två våningsplan, samt en bar med lounge. Alla karaokerum är konceptuellt inredda med japanska influenser och på en ipad kan man välja bland fler än 85 000 låtar, så dina favoriter finns garanterat med. Det finns flera mikrofoner i varje rum, så om du inte är sugen på att sjunga solo kan du övertala någon till duett. Varje karaokerum är döpt efter en egen samuraj, och har sin egen unika personlighet.

Blir du hungrig under besöket så går det att beställa in fingerfood, med japanska och koreanska influenser, via en app i mobilen. Välj bland rätter som temaki, bao buns och sushi som levereras till ditt karaokerum direkt från köket. På dryckesmenyn hittar du japanska drycker, som sake och japansk öl, samt välblandade cocktails. Du behöver dock inte sjunga karaoke för att njuta av mat och dryck, i loungen på entréplan kan du nämligen alltid droppa in för ett glas och en bit mat. Under sommaren öppnar den rymliga uteserveringen, med utsikt över Brunkebergstorg.

Användarbilder på Moyagi

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 maj 2020

Snyggt, effektivt, God mat, bra lokal, otroligt roligt. Hatten av helt enkelt.

25 maj 2020

Sjukt roligt ställe! Precis vad Stockholm behöver🎉 sjukt god mat och drinkar! Supertrevlig personal och kul koncept!😍 rekommenderar starkt!

25 maj 2020

Äntligen finns en riktig karaokebar i Stockholm! Perfekt location, grym mat och toppenpersonal. Hade velat ge ännu fler stjärnor!!!

24 jul 2020

Rekommenderar varmt ett besök på Moyagi! Vill man inte sjunga kan man bara komma hit för den jättegoda matens skull. Men det bästa är ju att man kan göra båda!

6 jun 2020

SUPERKUL!! Äntligen ett uppdaterat koncept av karaoke, tog mig tillbaka till neon karaokebås i Kina. GRYMT jobbat! 🎤💥

25 maj 2020

Brukar inte gilla Karaoke men det här var verkligen sjukt kul! Också stort plus till detaljer och bra digitala lösningar!

25 maj 2020

Karaoke och häng när det är som bäst! Egna rum vilket är grymt, samt att rummen känns väldigt påkostade med teknik och design. Även väldigt bra mat som man kunde beställa smidigt från rummet. En hel del kvällar kommer spenderas här!