Gokart Stockholm

3,6
7 betyg
Redigera Gokart Stockholm

Gokart, segway, femkamp, företagsevent, möhippor, svensexor... Gokart Stockholm är ett aktivitetscenter med många nöjen under samma tak. Här kan man samla familjen, kompisgänget eller kollegorna och kombinera aktiviteter med mat, dryck - och kanske lite karaoke.

Som namnet avslöjar är det fartfylld gokart som är huvudattraktionen på Gokart Stockholm nära Globen. Här finns stans snabbaste och längsta inomhusbana som kan bokas i olika ”racepaket”, men det går även att droppa in och köra ett kort pass när andan faller på. För större företagsgrupper erbjuds ett teambuilding-paket med både middagsbuffé och gokart där bästa team står på vinnarpallen.

Utöver gokart kan man även roa sig med guidade segwayturer, segwaypolo eller en tre- eller femkamp med grenarna gokart, ”twin bullride”, gevärsskytte, ”high striker” och boxboll. Också här erbjduer man olika paket för exempelvis möhippor, svensexor, afterwork eller en tvekamp för hela familjen. Företag som vill kombinera aktiviteter med möten kan annars boka ett konferenspaket där gokart, mat och mötesrum i olika storlekar ingår. Det går även att ordna olika typer av aktivitetsfyllda barnkalas för kidsen.

Den som känner sig hungrig efter ett fartfyllt pass hittar korv och hamburgare samt bufféer med allt från svenska klassiker till asiatiska, italienska och amerikanska maträtter på menyn.

Användarbilder på Gokart Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 mar 2018

Superkul! Som nybörjare tar det ett par varv innan man kommer in i det, men sen var det gasen i botten! Man lär sig snabbt att hantera fordonet som känns stabilt. Superkul aktivitet för alla!

10 jul 2018

Var här med jobbet och körde gokart - för första gången!! Rolig bana där man verkligen kunde prova att gasa på samtidigt som det verkligen kändes som om de tog säkerhet på stort allvar! Såååå kul!!

26 aug 2019

Kanske är det jag som är ovan med gokart, men det här var riktigt kul. Över förväntan! Vi var 14 personer vilket nog gjorde det extra roligt, vi var en väldigt blandad grupp med äldre och yngre. Tydlig och enkel genomgång, inga konstigheter som nybö... Visa hela »

11 nov 2022

Denna plats är för jävlig all personal förutom en kort tjej med krulligt hår! Alla andra specifikt två väldigt långa tjejer med brunt hår är så jävla oproffsiga! Har aldrig blivit bemött av sådana människor. Man mä... Visa hela »

18 feb 2020

Min dotter hade två bästa kalasen här. Rekommenderas starkt!!

27 okt 2019

Första gången jag åter go kart och upplevelsen i sin var super rolig. Servicen var däremot inte alls bra.
Personalen stod och åt istället för att bemöta frågor från besökarna på ett trevligt sätt. Det var även fler på... Visa hela »

14 nov 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

20 nov 2017

Fantastiskt kul! Hade svensexa här med gokart och 3-kamp och det var galet roligt. Alla grabbar blev som barn på nytt och efteråt drog vi lite drinkar och helt OK mat innan vi fortsatte ut på byn!