Gokart Stockholm

3,6
7 betyg
Gokartbana
Konferenslokal
Gokart Stockholm
3,6
7 betyg

Gokart, segway, femkamp, företagsevent, möhippor, svensexor... Gokart Stockholm är ett aktivitetscenter med många nöjen under samma tak. Här kan man samla familjen, kompisgänget eller kollegorna och kombinera aktiviteter med mat, dryck - och kanske lite karaoke.

Som namnet avslöjar är det fartfylld gokart som är huvudattraktionen på Gokart Stockholm nära Globen. Här finns stans snabbaste och längsta inomhusbana som kan bokas i olika ”racepaket”, men det går även att droppa in och köra ett kort pass när andan faller på. För större företagsgrupper erbjuds ett teambuilding-paket med både middagsbuffé och gokart där bästa team står på vinnarpallen.

Utöver gokart kan man även roa sig med guidade segwayturer, segwaypolo eller en tre- eller femkamp med grenarna gokart, ”twin bullride”, gevärsskytte, ”high striker” och boxboll. Också här erbjduer man olika paket för exempelvis möhippor, svensexor, afterwork eller en tvekamp för hela familjen. Företag som vill kombinera aktiviteter med möten kan annars boka ett konferenspaket där gokart, mat och mötesrum i olika storlekar ingår. Det går även att ordna olika typer av aktivitetsfyllda barnkalas för kidsen.

Den som känner sig hungrig efter ett fartfyllt pass hittar korv och hamburgare samt bufféer med allt från svenska klassiker till asiatiska, italienska och amerikanska maträtter på menyn.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Gokart Stockholm Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
7

Recensioner av Gokart Stockholm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Superkul! Som nybörjare tar det ett par varv innan man kommer in i det, men sen var det gasen i botten! Man lär sig snabbt att hantera fordonet som känns stabilt. Superkul aktivitet för alla!

Kanske är det jag som är ovan med gokart, men det här var riktigt kul. Över förväntan! Vi var 14 personer vilket nog gjorde det extra roligt, vi var en väldigt blandad grupp med äldre och yngre. Tydlig och enkel genomgång, inga konstigheter som nybö...

Var här med jobbet och körde gokart - för första gången!! Rolig bana där man verkligen kunde prova att gasa på samtidigt som det verkligen kändes som om de tog säkerhet på stort allvar! Såååå kul!!

Denna plats är för jävlig all personal förutom en kort tjej med krulligt hår! Alla andra specifikt två väldigt långa tjejer med brunt hår är så jävla oproffsiga! Har aldrig blivit bemött av sådana människor. Man mä...

Min dotter hade två bästa kalasen här. Rekommenderas starkt!!

Första gången jag åter go kart och upplevelsen i sin var super rolig. Servicen var däremot inte alls bra.
Personalen stod och åt istället för att bemöta frågor från besökarna på ett trevligt sätt. Det var även fler på...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Fantastiskt kul! Hade svensexa här med gokart och 3-kamp och det var galet roligt. Alla grabbar blev som barn på nytt och efteråt drog vi lite drinkar och helt OK mat innan vi fortsatte ut på byn!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
7

Representerar du Gokart Stockholm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Gokart Stockholm?

På Gokart Stockholm hittar du bland annat:

  • Fartfyllt
  • Pistolskytte
  • Gokart

Var ligger Gokart Stockholm?

Gokart Stockholm ligger på Rökerigatan 23, 12162, Johanneshov. I närheten ligger Globen, Johanneshov. Närmsta tunnelbana är Globen (ca 450m).