Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

O'Learys Event Center Tolv Stockholm

3,0 • 5 recensioner
O'Learys Event Center Tolv Stockholm

O'Learys event center på Tolv Stockholm är en av Europas största sportbarer och ett paradis för den som vill kunna äta, dricka och roa sig på samma gång. Restaurangen har ett helt aktivitetscenter där man hittar allt från bowling med undervattenstema till äventyrsgolf med levande Stockholmskulisser.

Har du inte fått nog av sport på Tele2 Arena så finns alla möjligheter till både sportmatcher och aktiviteter på O'Learys. Från en arenaläktare vid baren kan du följa matcher på en stor jumbotron (i samma storlek som den på Ericsson Globe), och för den som vill roa sig lite mer finns det mesta att hitta i aktivitetsväg i samma lokaler. Här finns exempelvis shuffleboard, racing, biljard och pingis.

I själva restaurangen kan man ladda upp, varva ner eller bara träffas för att äta och ta något att dricka. Menyn är full av amerikanska rätter, från förrätter som chicken wings till BBQ ribs, grillat kött, caesarsallad, hamburgare och maffiga desserter. Här kan man även ta en drink före maten och avsluta hela festen med en Irish Coffee eller något anant värmande. Givetvis finns det även öl och andra drycker att kombinera maten eller sporten med.

I anslutning till O'Learys hittar du även keramikstudion Clay 'n Play.

Restaurangen är en del av Local Market Group. Här ingår även:
Bambino's Great Italian Eatery
Boccone
Bo Hotel
Boston Grill
Clay 'n Play
Gnarly Burger The Restaurant
Gnarly Burger Food Truck
Matdistriktet
O'Learys Tolv Stockholm Event Center
O'Learys Norrtull Event Center

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Niklas Ö.

Många aktiviteter där man inte ens fick spela klart en enda runda. Överallt i lokalen låg det snusdosor och begagnade portionspåsar utspridda. Den förbeställda maten gick det inte att bedöma eftersom att vi gick därifrån efter att ha fått v... Visa hela »

Adam L.
Christina N.

Var positivt förvånad av O'leary's, med alla aktiviteter där har de lyckats komma ifrån sportsbar-stämpeln som inte alltid känns så kul. Maten var inte ett plus - men det är inget man förväntar sig heller. Roliga aktiviteter och mycket ö... Visa hela »

Pär S.

Herregud vad det går att ha kul & käka gott här!

Peter R.

Sämsta servicen ever.