Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tolv Stockholm

4,5 • 2 recensioner
Tolv Stockholm

Nöjesdestinationen Tolv Stockholm rymmer 12 000 kvm på gatuplan i Tele2 Arena vid Globen. Komplexet stoltserar med mängder av aktiviteter, en av Europas största sportbarer, ett stort utbud av restauranger och världens första mikrohotell.

O'Learys Event Center bjuder på äkta sportsbar-känsla. Här kan gäster ta del av en rad actionpackade aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, racing- och arkadspel, simulatorer, biljard, "äventyrsgolf", "curling", pingis och mycket mer - perfekt för kompisgänget och kollegorna. Mat och öl i stora mängder finns självklart, och gott om storskärmar som visar det senaste inom sporten.

Oavsett om ni äter innan eller efter aktiviteterna är det bara att välja och vraka mellan alltifrån asiatiskt och italienskt till amerikanskt och tex-mex bland Tolvs fem olika restaurangkoncept. Njut av amerikanska och italienska influenser på Gnarly Market Tolv. Denna hemtrevliga restaurang hämtar italiensk inspiration från ställen som Little Italy i New York. Även på Boston Grill och Boston Lounge flödar atmosfären och matkulturen från USA - denna gång från Boston och New England. Här satsar man på grillade rätter och ”Boston style burgers & chili dogs” samt hantverksöl i baren.

Fredag- och lördagkvällar är det fest på jätteklubben Colosseum som rymmer upp till 2 000 dansandes gäster.

Råkar ni trivas så bra att ni vill stanna över natten är det bara att checka in på Bo Hotel - ett litet modernt hotell med tolv unika rum och fyra sovboxar. Sovboxarna, som hotellet blivit omtalade för, är fyra kvm och rymmer två 90-centimeterssängar. Dusch och toalett finns i korridoren och delas med de andra boxarna. Ett modernt och prisvärt boende som passar både familjen och budgetaffärsresenären.

Ställen på Tolv:
O'Learys Event Center Tolv Stockholm
Boston Grill
Boston Lounge
Bo Hotel
Taco Bar Tolv
Gnarly Market Tolv
Colosseum

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 aug 2018

Söker du underhållning i Stockholm?

Då behöver du kanske inte leta längre, här finns mycket att göra Arkadspel,minigolf,bowling,golf,baseball bur, mini curling & bowling, skyttesimulator, shuffleboard, biljard och leka med lera.

I kombinat... Visa hela »

1 mar 2016

Bravo, ett par år efter öppning är äntligen det Tolv sa att de skulle vara - ett nöjespalats för alla.

Visst skulle vi kunna fokusera på att det är Olearys som har de flesta koncepten (om en bortser från Enzo's och Colosseum) men det str... Visa hela »