Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tolv Stockholm

3,5
4 betyg
Redigera Tolv Stockholm

Nöjesdestinationen Tolv Stockholm rymmer 12 000 kvm på gatuplan i Tele2 Arena vid Globen. Komplexet stoltserar med mängder av aktiviteter, en av Europas största sportbarer, ett stort utbud av restauranger och världens första mikrohotell.

O'Learys Event Center bjuder på äkta sportsbar-känsla. Här kan gäster ta del av en rad actionpackade aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, racing- och arkadspel, simulatorer, biljard, "äventyrsgolf", pingis och mycket mer - perfekt för kompisgänget och kollegorna. Mat och öl i stora mängder finns självklart, och gott om storskärmar som visar det senaste inom sporten.

Njut av amerikanska influenser på Boston Grill där matkulturen från Boston och New England står i fokus. Här satsar man på noga utvalda rätter med fokus på grillat och skaldjur, samt ett brett dryckesutbud med både vin och öl. Är du sugen på texmex så ska du besöka Taco Bar. Här satsar man på smakrika rätter från Mexiko och Texas.

Fredag- och lördagkvällar är det fest på jätteklubben Colosseum som rymmer upp till 2 000 dansande gäster.

Råkar ni trivas så bra att ni vill stanna över natten är det bara att checka in på Bo Hotel – ett litet modernt hotell med tolv unika rum och fyra sovboxar. Sovboxarna, som hotellet blivit omtalade för, är fyra kvm och rymmer två 90-centimeterssängar. Dusch och toalett finns i korridoren och delas med de andra boxarna. Ett modernt och prisvärt boende som passar både familjen och budgetaffärsresenären.

Ställen på Tolv:
O'Learys Event Center Tolv Stockholm
Boston Grill
Boston Lounge
Bo Hotel
Taco Bar Tolv
Colosseum
Clay 'n Play

Användarbilder på Tolv Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 dec 2020

Från början var det flera restauranger i "Tolvan", men många har gett upp. Nu äger Oleary´s större delen, med diverse spel som bowling, minigolf och andra femkamp-aktiviteter. Finns även en Taco Bar och två andra restauranger i Tolvan. Lite svå... Visa hela »

1 mar 2016

Bravo, ett par år efter öppning är äntligen det Tolv sa att de skulle vara - ett nöjespalats för alla.

Visst skulle vi kunna fokusera på att det är Olearys som har de flesta koncepten (om en bortser från Enzo's och Colosseum) men det str... Visa hela »

16 aug 2018

Söker du underhållning i Stockholm?

Då behöver du kanske inte leta längre, här finns mycket att göra Arkadspel,minigolf,bowling,golf,baseball bur, mini curling & bowling, skyttesimulator, shuffleboard, biljard och leka med lera.

I kombinat... Visa hela »

18 sep 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.