Tolv Stockholm

3,4
5 betyg
Aktivitet
Tolv
3,4
5 betyg

Nöjesdestinationen Tolv Stockholm rymmer 12 000 kvm på gatuplan i Tele2 Arena vid Globen. Komplexet stoltserar med mängder av aktiviteter, restauranger, en av Europas största sportbarer och världens första mikrohotell. 

O'Learys Event Center bjuder på äkta sportsbar-känsla. Här kan gäster ta del av en rad actionpackade aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, racing- och arkadspel, simulatorer, biljard, "äventyrsgolf", pingis och mycket mer - perfekt för kompisgänget och kollegorna. Mat och öl i stora mängder finns självklart, och gott om storskärmar som visar det senaste inom sporten.

Njut av amerikanska influenser på Boston Grill där matkulturen från Boston och New England står i fokus. Här satsar man på noga utvalda rätter med fokus på grillat och skaldjur, samt ett brett dryckesutbud med både vin och öl. Är du sugen på texmex så ska du besöka Taco Bar. Här satsar man på smakrika rätter från Mexiko och Texas.

Fredag- och lördagkvällar är det fest på jätteklubben Colosseum som rymmer upp till 2 000 dansande gäster.

Råkar ni trivas så bra att ni vill stanna över natten är det bara att checka in på Bo Hotel – ett litet modernt hotell med tolv unika rum och fyra sovboxar. Sovboxarna, som hotellet blivit omtalade för, är fyra kvm och rymmer två 90-centimeterssängar. Dusch och toalett finns i korridoren och delas med de andra boxarna. Ett modernt och prisvärt boende som passar både familjen och budgetaffärsresenären.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Tolv Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
5

Recensioner av Tolv

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Tycker att det är tråkigt att i praktiken hela tolv blev ett OL-komplex och att det inte funkat för andra verksamheter att drivas här - för det fanns några riktigt bra.

Det sagt funkar det för att ta en pilsner eller tre innan en match, käka och lat...

·

Olearys har tagit över nästan hela Tolvan (under Tele2 Arena). Många sporter att tävla i (shuffleboard, pingis, dart, biljard, bowling, minigolf, diverse spelmaskiner, golfsimulator m.m) samt sportbar (med sportläktare) och stor restaurang.
Finns även en Taco Bar o...

Bravo, ett par år efter öppning är äntligen det Tolv sa att de skulle vara - ett nöjespalats för alla.

Visst skulle vi kunna fokusera på att det är Olearys som har de flesta koncepten (om en bortser från Enzo's och Colosseum) men det str...

Söker du underhållning i Stockholm?

Då behöver du kanske inte leta längre, här finns mycket att göra Arkadspel,minigolf,bowling,golf,baseball bur, mini curling & bowling, skyttesimulator, shuffleboard, biljard och leka med lera.

I kombinat...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,4
5

Representerar du Tolv Stockholm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Tolv Stockholm?

På Tolv hittar du bland annat:

  • Dart
  • Biljard
  • Karaoke
  • Shuffleboard
  • Bowling
  • Minigolf
  • Simulatorer

Var ligger Tolv Stockholm?

Tolv Stockholm ligger på Arenavägen 69, Johanneshov. I närheten ligger Globen, Johanneshov. Närmsta tunnelbana är Globen (ca 450m).