Tolv Stockholm

3,5
4 betyg
Aktivitet
Konferenslokal
Hemsida
Instagram
Tolv
3,5
4 betyg
Hemsida
Instagram

Nöjesdestinationen Tolv Stockholm rymmer 12 000 kvm på gatuplan i Tele2 Arena vid Globen. Komplexet stoltserar med mängder av aktiviteter, en av Europas största sportbarer, ett stort utbud av restauranger och världens första mikrohotell. 
 

O'Learys Event Center bjuder på äkta sportsbar-känsla. Här kan gäster ta del av en rad actionpackade aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, racing- och arkadspel, simulatorer, biljard, "äventyrsgolf", pingis och mycket mer - perfekt för kompisgänget och kollegorna. Mat och öl i stora mängder finns självklart, och gott om storskärmar som visar det senaste inom sporten.

Njut av amerikanska influenser på Boston Grill där matkulturen från Boston och New England står i fokus. Här satsar man på noga utvalda rätter med fokus på grillat och skaldjur, samt ett brett dryckesutbud med både vin och öl. Är du sugen på texmex så ska du besöka Taco Bar. Här satsar man på smakrika rätter från Mexiko och Texas.

Fredag- och lördagkvällar är det fest på jätteklubben Colosseum som rymmer upp till 2 000 dansande gäster.

Råkar ni trivas så bra att ni vill stanna över natten är det bara att checka in på Bo Hotel – ett litet modernt hotell med tolv unika rum och fyra sovboxar. Sovboxarna, som hotellet blivit omtalade för, är fyra kvm och rymmer två 90-centimeterssängar. Dusch och toalett finns i korridoren och delas med de andra boxarna. Ett modernt och prisvärt boende som passar både familjen och budgetaffärsresenären.

Ställen på Tolv:
O'Learys Event Center Tolv Stockholm
Boston Grill
Boston Lounge
Bo Hotel
Taco Bar Tolv
Colosseum

Föreslå ändringar

Användarbilder från Tolv Användarbilder

Recensioner av Tolv

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 dec. 2020 · Uppdaterad

Olearys har tagit över nästan hela Tolvan (under Tele2 Arena). Många sporter att tävla i (shuffleboard, pingis, dart, biljard, bowling, minigolf, diverse spelmaskiner, golfsimulator m.m) samt sportbar (med sportläktare) och stor restaurang.
Finns även en Taco Bar o... Visa hela »

1 mars 2016

Bravo, ett par år efter öppning är äntligen det Tolv sa att de skulle vara - ett nöjespalats för alla.

Visst skulle vi kunna fokusera på att det är Olearys som har de flesta koncepten (om en bortser från Enzo's och Colosseum) men det str... Visa hela »

16 aug. 2018

Söker du underhållning i Stockholm?

Då behöver du kanske inte leta längre, här finns mycket att göra Arkadspel,minigolf,bowling,golf,baseball bur, mini curling & bowling, skyttesimulator, shuffleboard, biljard och leka med lera.

I kombinat... Visa hela »

18 sep. 2022