Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tolv Stockholm

4,3
3 betyg
Redigera Tolv Stockholm

Nöjesdestinationen Tolv Stockholm rymmer 12 000 kvm på gatuplan i Tele2 Arena vid Globen. Komplexet stoltserar med mängder av aktiviteter, en av Europas största sportbarer, ett stort utbud av restauranger och världens första mikrohotell.

O'Learys Event Center bjuder på äkta sportsbar-känsla. Här kan gäster ta del av en rad actionpackade aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, racing- och arkadspel, simulatorer, biljard, "äventyrsgolf", "curling", pingis och mycket mer - perfekt för kompisgänget och kollegorna. Mat och öl i stora mängder finns självklart, och gott om storskärmar som visar det senaste inom sporten.

Oavsett om ni äter innan eller efter aktiviteterna är det bara att välja och vraka mellan alltifrån asiatiskt och italienskt till amerikanskt och tex-mex bland Tolvs fem olika restaurangkoncept. Njut av amerikanska och italienska influenser på Gnarly Market Tolv. Denna hemtrevliga restaurang hämtar italiensk inspiration från ställen som Little Italy i New York. Även på Boston Grill och Boston Lounge flödar atmosfären och matkulturen från USA - denna gång från Boston och New England. Här satsar man på grillade rätter och ”Boston style burgers & chili dogs” samt hantverksöl i baren.

Fredag- och lördagkvällar är det fest på jätteklubben Colosseum som rymmer upp till 2 000 dansandes gäster.

Råkar ni trivas så bra att ni vill stanna över natten är det bara att checka in på Bo Hotel - ett litet modernt hotell med tolv unika rum och fyra sovboxar. Sovboxarna, som hotellet blivit omtalade för, är fyra kvm och rymmer två 90-centimeterssängar. Dusch och toalett finns i korridoren och delas med de andra boxarna. Ett modernt och prisvärt boende som passar både familjen och budgetaffärsresenären.

Ställen på Tolv:
O'Learys Event Center Tolv Stockholm
Boston Grill
Boston Lounge
Bo Hotel
Taco Bar Tolv
Gnarly Market Tolv
Colosseum

Användarbilder på Tolv Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
8 dec 2020

Från början var det flera restauranger i "Tolvan", men många har gett upp. Nu äger Oleary´s större delen, med diverse spel som bowling, minigolf och andra femkamp-aktiviteter. Finns även en Taco Bar och två andra restauranger i Tolvan. Lite svå... Visa hela »

1 mar 2016

Bravo, ett par år efter öppning är äntligen det Tolv sa att de skulle vara - ett nöjespalats för alla.

Visst skulle vi kunna fokusera på att det är Olearys som har de flesta koncepten (om en bortser från Enzo's och Colosseum) men det str... Visa hela »

16 aug 2018

Söker du underhållning i Stockholm?

Då behöver du kanske inte leta längre, här finns mycket att göra Arkadspel,minigolf,bowling,golf,baseball bur, mini curling & bowling, skyttesimulator, shuffleboard, biljard och leka med lera.

I kombinat... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.