Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Klättercentret Telefonplan

4,8
4 betyg
Redigera Klättercentret Telefonplan

På Telefonplan hittar du Klättercentret, nationalarenan för klättring i Sverige. Anläggningen har klättring och kurser som passar hela familjen samt alla åldrar och olika nivåer. Här kan du köra prova-på-klättring, gå en grundkurs eller låta dig inspireras av en egen klättercoach. För vuxna finns bland annat ledklättring och boulderträning i olika nivåer och under skolloven ordnas drop-in för barn. Det går även att ordna företagsevents och möhippor/svensexor och andra tillställningar.

Se även Klättercentret Akalla, Klättercentret Solna, Klättercentret Gallerian

Användarbilder på Klättercentret Telefonplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Klättercentret Telefonplan av Jessica K.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 feb 2020

Jag var här tillsammans med mina kollegor och klättrade vilket var superkul. Har ni slut på idéer på vad man ska hitta på med ett gäng - dra och klättra! Vi provade på både bouldering och repklättring med instruktör. Han... Visa hela »

2 feb 2020

Sååååå stort klättercenter! Här finns verkligen allt som man kan tänka sig när det kommer till klättring och lite till. Det finns mycket olika leder och väggar för bouldering. Det finns även gym på översta våning... Visa hela »

27 feb 2020

Stort och bra klätterställe! Man kan värma upp i gymmet innan man klättrar och det finns både bouldering samt ifall du vill klättra med lina, jag har testat båda och det är jättekul! TIPS är att ifall du kommer innan kl 16 på vardagar så... Visa hela »

18 feb 2016

Bästa klätterstället i Stockholm. Gigantiskt stort med överflöd av boulder-väggar, som iofs skulle kunna bytas oftare, men värt en ändå. Hela verksamheten känns proffsig och välkomnande.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.