Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
100 Point Challenge

100 Point Challenge är ett annorlunda och underhållande sätt att upptäcka stan. Det är nämligen en kombination mellan quiz och sightseeing där det gäller att komma först, och få flest rätt. Beroende på förkunskaper finns det tre olika nivåer av spelet – med andra ord passar det både turister och stockholmare.

Quizzet kan även göras i tre olika former. Antingen bokar du och ditt gäng in er på en privat quiz med sightseeing, eller så bokar du en offentlig quizgrupp, där vem som helst kan anmäla sig. För företag går det att boka en särskild team building-variant. 100 Point Challenge håller öppet året runt och barn under åtta år går med gratis.

Användarbilder på 100 Point Challenge

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 jun 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Detta spel är en stor, rolig teambuilding aktivitet och det bästa sättet att upptäcka några av de mer ovanliga fakta om/platser i gamla stan i Stockholm. Du måste lösa olika utmaningar genom att vara kreativ, hitta platser och be lokalbefolkningen om allmän... Visa hela »