Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Questrooms - Room Escape Game

5,0 • 1 recension
Questrooms - Room Escape Game

Som ett dataspel förflyttat till den verkliga världen – på Questrooms vid Fridhemsplan har deltagarna en timme på sig att ta sig ut ur ett rum där de är instängda, enbart genom att använda sin egen list. Det internationella real-life-fenomenet är det första av sitt slag i Sverige, och som gjort för att skapa laganda.

Questrooms är en ny typ av underhållning där deltagarna blir instängda i ett fysiskt rum och måste samarbeta för att lyckas ta sig ut. Det har ingen betydelse hur stark du är – här är det tankearbete och finurlighet som gäller. Miljöerna är skapade av riktiga ingenjörer, vilket gör det extra klurigt att lista ut hur man ska ta sig förbi de olika hindren. Deltagarna kan välja mellan olika svårighetsgrader och miljöer – såsom en fängelsecell eller ett hemsökt fotolabb – men man har alltid 60 minuter på sig att rymma och det finns ingen tid att förlora.

Det nerviga real-life-spelet grundades i Hongkong och finns idag över hela världen. Det fungerar lika bra för exempelvis företagsevent eller möhippor/svensexor som när man vill hitta en annorlunda aktivitet med familjen eller vännerna. Deltagarna är upp till sex personer i varje grupp och det finns varken åldersgräns eller andra kriterier för att få vara med. Det är bara att samla sitt lag och sätta igång.

Se även Questrooms Medis - Room Escape Game

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 aug 2018

Jag har hakat på trenden med escape rooms och kan efter att ha utmanat både "fängelset" och "hemsökta fotolabbet" säga att här blir man inte besviken inte!

Det svåraste på questrooms ställen är början, men nä... Visa hela »