Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Stockholm VR Center

4,7
3 betyg
Redigera Stockholm VR Center
Stockholm VR Center

Sätt på headsetet, greppa kontrollerna och kliv in i helt nya världar på Stockholm VR Center. Här erbjuds allt från actionfyllda skjutspel till läskiga zombiespel, meditativa undervattensupplevelser och rymdpromenader.

Mittemot Globen hittar du Stockhom VR Center, där du kan testa på virtual reality. Du sätter på dig vr-glasögonen som tar upp hela ditt synfält och ger dig in i en helt ny värld. Med 35 olika spel och upplevelser kan du på Stockholm VR Center vara med om flera spännande äventyr. Testa hur det känns att gå runt under vattenytan, flyta runt i rymden, eller att stå vid kanten högst upp på en skyskrapa och se om du vågar hoppa ner.

Ett besök på Stockholm VR Center passar för flera olika tillfällen – en annorlunda afterwork, ett födelsedagsfirande, en möhippa eller bara en rolig grej med kompisar. Här finns spel för de flesta åldersgrupper, dock med en åldersgräns på 8 år, så att hela familjen kan ge sig in i den spännande vr-världen.

Upp till åtta personer spelar samtidigt, så man kan till exempel hjälpa varandra att besegra zombies under apokalypsen eller tävla mot varandra i laser tag och pingis. Under tiden på Stockholm VR Center får du möjligheten att testa på så många spel och upplevelser som du hinner med.

Användarbilder på Stockholm VR Center Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Stockholm VR Center av Johan N.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
8 okt 2020

En aktivitet så rätt i sin tid dvs totalt Coronasäkert sätt att ha kul.
VR är kul och trots att man känner sig som en tönt ibland så går det över snabbt och man engagerar sig i spelet.
Det finns en hel del att välja mellan. Allt frå... Visa hela »

24 aug 2020

Hade svinkul. Zombiespelet var grymt.

11 jun 2020

Sjukt nöjd med mitt besök! Något helt nytt för mig. Personalen var engagerad och väldigt hjälpsam. Längtar till nästa gång!