Stockholms Bränneri

4,8
4 betyg
Mat- och dryckes-aktivitet
Stockholms Bränneri
4,8
4 betyg

Stockholms Bränneri är ett destilleri vars specialitet är gin inspirerad av det nordiska arvet. Då och då öppnar man upp för barkvällar med de egna produkterna och man anordnar även ginprovningar och rundvandringar. Under 2022 växlade man upp och öppnade ginbaren Brännerian vägg i vägg på Folkungagatan.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4

Recensioner av Stockholms Bränneri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var här på Gin och tonic Workshop förra veckan. Gav bort de i julklapp och det vart väldigt uppskattat. Roligt koncept och kändes lyxigt att få gå på detta mitt i veckan. Absolut inget jag hade gjort om de inte var i present. Väldigt inspirerande och...

Var här förra året på ginprovning. Det va toppen från början till slut. Så intressant att höra om ginets historia och deras historia. Rekommenderas verkligen. Perfekt present.

Var här på ett event med Albin Edberg och blev helt golvad av kombinationen cocktails och Albins mat! Supergoda drinkar perfekt matchade till den läckra maten, vill göra om allt igen!

Var här på ginprovning och fullkomligt älskade det. Underbart inspirerande kväll där man fick lära sig massvis om gin på ett avspänt och lättillgängligt sätt. Vi välkomnades med en gindrink och fick sedan gå på provsmakning av...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Hatten av för Stockholms bränneri!
Är du sugen på en upplevelse utöver det vanliga? Boka en ginprovning här! Jessica som höll provningen var verkligen ett proffs och det var en fröjd att få lyssna på historien om Stockholms bränneri och a...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4

Representerar du Stockholms Bränneri?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Stockholms Bränneri?

På Stockholms Bränneri hittar du bland annat:

  • Mat & Dryck

Var ligger Stockholms Bränneri?

Stockholms Bränneri ligger på Folkungagatan 136, 116 30, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 900m).