VerdeVerde Travel arrangerar en mängd hållbara stadsvandringar och guidade turer i Stockholm med omnejd. Både stockholmare och besökare utifrån kan följa med och uppleva allt från storslagen natur till kända sevärdheter och vackra vyer, alltid under ledning av en auktoriserad guide.

Bakom VerdeVerde Travel står Stefan Maurbakken, en guide med lång erfarenhet inom turistnäringen som sedan flera år leder guidade turer och stadsvandringar i Stockholm under egen regi. Tanken är att visa upp Stockholms natur och sevärdheter ur ett mer hållbart perspektiv.

Utbudet av aktiviteter är stort och inkluderar över 30 olika typer av vandringar, även cykelpromenader och naturvandringar med skogsbad. Aktiviteterna arrangeras runtom i innerstaden, exempelvis på Djurgården, i Gamla stan och på Södermalm, men även i Nacka och på andra ställen lite längre utanför stan.

Vandringarna är till både för turister och för stockholmare som vill ha en hemester och utforska sin egen stad. Såväl gator som naturstigar väljs ut för att deltagarna ska få upptäcka något nytt och man undviker även rusningstider och trängsel, så att det ska kännas lugnt och tryggt.

Stadsvandringarna arrangeras året runt i små grupper, både privat och som schemalagda stadsvandringar, och de går att boka exempelvis som företagsevent, för familjer eller med vänner. Välj om du vill upptäcka kulturhistoriska pärlor mitt i stan eller om du vill hitta lugnet i naturen.

Användarbilder på VerdeVerde Travel Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jul 2022

Favorit stadsvandringar i Stockholm! Kunnig guide, välplanerade promenader och kul sätt att lära känna stadens områden.