Den norska stjärnkocken Christopher Davidsen, silvermedaljör i Bocuse d'Or, besöker i februari restaurang Aira för att tillsammans med dess grundare, tillika stjärnkock, Tommy Myllymäki skapa en "Four Hands Dinner".
Christoper Davidsen, som driver sin stjärnkrog Speilsalen i Trondheim, ska alltså tillsammans med ingen mindre än Tommy Myllymäki själv, nu senast aktuell som ny jurymedlem i Sveriges Mästerkock, komponera en meny och måltid beståendes av klassiska rätter från båda kockarnas repertoarer.
Speilsalen, Christophers egen krog, har varit en plats för god mat i generationer och enligt dess besökare och andra välkända kockar är en middag här är olik allt annat som finns i den norska staden. På Speilsalen får man ta del av handplockade norska råvaror tillagade med stor omsorg och respekt. Detta har också lett till att Speilsalen tilldelades sin första Michelin-stjärna i februari 2020.
Christoper Davidsen.
Vill man inte missa denna måltid ska man vara snabb på bokningen, som sker på Airas hemsida. Menyn kostar 2950 kronor.
Psst! Tommy och hans team kommer även de att besöka Speilsalen i Trondheim den 22-23 mars, läs mer på www.speilsalen.no