American Taste Away expanderar in till stan

Från Lidingö till Valhallavägen - nu expanderar snabbmatskonceptet American Taste Away till stan. Den 5 maj öppnar den nya filialen precis vid bussarna intill KTH och börjar servera subs och sallader till hungriga i området.

I samband med Quarnevalen, som American Taste Away även är med och sponsrar, öppnar den lokala Lidingö-favoriten ännu ett ställe, den här gången på Valhallavägen. Konceptet är detsamma - subs och sallader, med fokus på de egna såserna. Här kan du räkna med en American Club, Texas Bacon & Salami eller Kentucky Chicken, om du inte gör din egen baguette eller sallad.

Såserna, som är ställets specialitet, görs av American Taste Aways grundare Jens Stenemuhr som har en gedigen bakgrund som kock på bland annat Grand Hôtel, Operakällaren samt på Nobel-middagen.

Tips: American Taste Away har sedan det grundades haft en stående foodchallenge där du vinner fem gratis subs om du äter upp en "Super Elvis" (en extremt stor sub som innehåller det mesta) på under 60 min. Det nuvarande rekordet är ca 20 minuter och ca 2 % klarar det.

Mer information: American Taste Away Valhallavägen

Mer information: American Taste Away Lidingö