Årets största filmer får egna temamenyer på Rigoletto

Nu går det att kombinera storfilm med matchande mat och dryck på Rigoletto. Tillsammans med Bistro Rigoletto har galabiografen nämligen tagit fram temamenyer som kan beställas till salongerna. Vad sägs om en megaburgare till megafilmen Top Gun: Maverick?

Efter en renovering förra året blev det möjligt att äta och dricka i salongerna på Rigoletto på Kungsgatan. Nu tar biografen nästa steg och skapar menyer till årets största filmer tillsammans med intilliggande Bistro Rigoletto. Först ut är Top Gun: Maverick, vars meny består av megaburgare, peperonipizza samt buffalo wings. Till detta serveras bland annat drinkarna Goose, Iceman och Viper.

– Rigoletto är en alldeles speciell biograf med en lång historia som ligger oss extra varmt om hjärtat. Därför är vi särskilt glada att nu få ge våra besökare en ännu större upplevelse genom kombinationen av storfilmer och matchande mat. Att film är bäst på bio har aldrig varit mer sant, säger Carolin Högmyr, marknadschef för Filmstaden, i ett pressmeddelande.

Den som vill beställa mat och dryck kan göra det under hela visningen genom appen Passbuy.