Daniel Boudal börjar på At Six. Foto: Johanna Ellen Daniel Boudal börjar på At Six. Foto: Johanna Ellen

At Six värvar Daniel Boudal – etablerar ny livescen

Aurora Holm, Skribent SE, Thatsup Aurora Holm, Skribent SE, Thatsup
Aurora Holm

Daniel Boudal är ett välkänt namn på Stockholms nöjesscen. Efter en tid på Hotel Kung Carl kliver han nu in i en ny roll som creative director på Hotel At Six, där han kan avslöja att det jobbas med en ny livescen inför sommaren.

Gänget på At Six har en ny kollega – Daniel Boudal. Här ska han sjösätta kreativa koncept i hela huset.

– I min nya roll som creative director på Hotel At Six kommer jag att ansvara för att utveckla och genomföra kreativa koncept som går hand i hand med hotellets profil. Det innebär bland annat att skapa tilltalande evenemang, underhållning och framför allt upplevelser som gör hotellet till en självklar destination i Stockholm, säger Daniel Boudal.

En av hans första uppgifter är att ta sig an våren och sommaren på hotellet, som rymmer såväl restauranger och barer som den välbesökta takterrassen Stockholm under stjärnorna

– I restaurangen har vi precis introducerat en ny fantastisk säsongsbaserad meny fylld med smaker inspirerade av säsongens bästa råvaror. Utöver det kan jag redan nu avslöja att vi kommer bjuda på en mängd liveframträdanden med välkända och populära artister. En ny livescen håller på att födas i Stockholm under stjärnorna, säger Daniel.

Menyn har uppdaterats inför våren och sommaren. Foto: Fredrik Rollman

På Kung Carl jobbade Daniel med att göra hotellet till en levande mötesplats med nya koncept, samarbeten och evenemang för en bred målgrupp bestående av både stockholmare och turister. Han beskriver sitt nya jobb som ett naturligt nästa steg i karriären. 

– Efter en givande tid på Kung Carl kände jag att det var dags för nya utmaningar och möjligheter. Därför kändes det som ett självklart steg att vara med och vidareutveckla Hotel At Six. För mig är det ett hotell som står för modern elegans, fingertoppskänsla för detaljer och gästupplevelser i världsklass. Just därför känns detta otroligt spännande och motiverande – ett helt naturligt nästa kapitel i mitt yrkesliv.

Att nu få utveckla hotellet och skapa en levande atmosfär för gästerna är det som motiverar Daniel mest.

– Det jag ser mest fram emot är att skapa glädje, överraskande och härliga upplevelser och oförglömliga minnen som får gästerna att trivas och vilja komma tillbaka. Detta är något jag verkligen brinner för, säger Daniel.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.