Pressbild Pressbild

Baileys lanserar pop up-bar på Hallwylska

Lagom till jul introducerar Baileys en ny tradition för att markera början av julen – Baileys Chocolate Reindeer. Detta görs i samband med öppningen av pop up-baren Baileys Treatmas Bar i den inglasade vinterträdgården på Hallwylska.

Lördagen den 23 november öppnar Baileys Treatmas Bar på Hallwylska i Stockholm. Pop up-baren kommer att hålla öppet för allmänheten varje helg mellan den 23 november och den 22 december. På plats finns det möjlighet att prova på olika sorter av gräddlikören serverad i Baileys Chocolate Reindeer, samt dekorera sin egen chokladren.

Baileys Chocolate Reindeer är gjord av en lyxig mjölkchoklad framtagen av den framstående chokladtillverkaren Lir Chocolate och är ihålig i mitten för att vara det perfekta kärlet att servera likören i.

– Baileys Chocolate Reindeer lanserades på den engelska marknaden förra året och togs väl emot och blev direkt en favorit. Det ska därför bli väldigt kul att nu även få presentera den för våra svenska Baileys-drickare. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och besöka vår Baileys Treatmas Bar på Hallwylska och tjuvstarta julen tillsammans oss, säger Malin Midhed, nordisk PR-ansvarig på Diageo.

Information
Visa på karta