Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Hallwylska Restaurang

Under sommaren är den vackra innergården på Hallwylska museet öppen med restaurang och bar. Restaurangen erbjuder ett utbud av säsongsbetonade rätter, tillagade på bra råvaror, som byts ut kontinuerligt under sommarsäsongen.

Användarbilder på Hallwylska Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hallwylska Restaurang av Lilian W.
  • Bild från Hallwylska Restaurang av Hanna H.
  • Bild från Hallwylska Restaurang av Hanna H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 jun 2019

Önskar jag kunde ge detta stället två betyg, ett för baren och ett för restaurangen.

För baren är underbar, det är trevlig personal och goda drinkar. Härlig stämning i typ den finaste innegården i Stockholm. Älskar detta stä... Visa hela »

11 sep 2018

Innegårdarnas utegård nummer 1. Absolut en av dom bästa i Stockholm. Från utsidan är det några sittplatser och rätt lugnt, det mysigt ut. Inne så är det wow!!! Känns som man kommit till italien. Romantiskt, mysigt, vackert. Både husets uts... Visa hela »

29 jun 2019

De har en innergård som är så mysig och skapar känslan att vara utomlands. De drinkarna vi beställde var goda men inte magisk goda. Kommer bli fler aw här 😊

Listad i: Mina favoriter
9 jun 2019

Ville komma ifrån de klassiska Stockholm vimlet och vilken liten pärla! Du kliver in genom dem pampiga dörrarna och slåss av en helt underbar innergård! Du glömmer bort att du befinner dig i huvudstaden och vimlet utanför.

Testade bar delen men kommer... Visa hela »

6 jul 2018

Hallwylskas innegård är fantastiskt! Ibland undrar jag hur min hjärna ibland kan glömma bort att det finns. Enligt mig - Stockholms topp uteservering!

Tänk att du går in genom en stor massiv port från Stockholms hetsigaste korsning och hamnar på... Visa hela »

12 nov 2018

En underbar oas som tar mig tillbaka till tiden då jag var i Florens.
Fantastiskt byggnadskonst som ramar in innergården som är smakfullt inrett med underbara blommor och buskar med mysiga sittplatser mellan fontänen och en massa grönska.

Det var kärlek... Visa hela »

Listad i: Uteservering
27 feb 2020

Älskar stället!! Maten är supergod och jag gillar att de ändrar meny varje år så man får testa nytt. Lite pricy, men det är miljön som man vill åt, känns som man är utomlands i Frankrike någonstans :)

Listad i: Favorit i repris
21 jul 2018

Vi var där på möhippa och blev inte serverade! Insåg att majoriteterna var blonda men inte att stället verkar sympatisera med SD. Fy !! Min kusin var här på besök från Sydamerika och bartendern totalignoterade hela sällskapet. Vilken skam