Banquet of Hoshena kommer till Kasai

Banquet of Hoshena kommer till Kasai

Den 10 oktober öppnar en pop-up hos restaurang Kasai – 3D-konceptet Banquet of Hoshena som bjuder in gästerna till en tredimensionell värld samtidigt som de avnjuter en förstaklassig måltid.

Det nyskapande matkonceptet Banquet of Hoshena har gjort stor succé i London med sin tredimensionella matupplevelse. Nu kommer konceptet till Sverige, närmare bestämt till restaurang Kasai där man mellan den 10 oktober och 14 december kommer kunna ta del av den innovativa matupplevelsen.

− Med Banquet of Hoshena vill vi att gästerna känner som att de kliver in i en helt annan, magisk värld – utan att behöva lämna bordet. Det är den ultimata helhetsupplevelsen för kompisgänget, kollegorna eller familjen, säger Nadine Beshir, producent av Banquet of Hoshena.

Konceptet är en två timmars show och femrättersmiddag som tillsammans med 3D-visuell teknik, rekvisita, ljud och smaker tar med gästen på en fängslande resa. Showen är skapad i samarbete med artister, kompositörer, författare och grafiska designers och har även varit på besök i Nashville och Kuwait.

Information