Barbeque och fotbolls-EM på Bliques innergård

Med start den 6 maj välkomnar Blique by Nobis gästerna till sin sommardestination Gården. På den stora innergården serveras rökig barbeque och i en nybyggd utomhusbar blandar bartenders läskande cocktails. Den 11 juni börjar fotbolls-EM, som visas på storbildsskärm.

På den lummiga innergården på Gävlegatan satsar man stort inför sommaren. Den 6 maj öppnar man upp Gården och här ska det serveras rökig barbeque med tema low and slow – ett matkoncept av kökschefen Daniel Guest. Rätter som Louisiana ”firecracker” ribs och maple glazed chicken thighs kompletteras med klassiska sides, som creamed corn och cowboy beans.


Foto: Pressbild/Blique by Nobis.

I den nybyggda utomhusbaren kommer hotellets bartenders att skaka fram klassiska cocktails med en fräsch sommarprägel. Vad sägs om margherita med jalapeño och selleri, eller en midsommardrink med smak av rabarber, akvavit och dill? Från onsdag till lördag fylls Gården med sydamerikanska och sydafrikanska elektroniska toner när en dj spelar skivor, vilket skapar extra skön stämning.

– På Blique by Nobis gör vi allt för att skapa sommarens mest självklara utomhusdestination. Till Gården välkomnar vi lokalbor och resenärer som längtar efter fotboll och folkfest, barbeque i världsklass, goda drinkar, musik och skönt häng. Känslan ska vara stimmig innergård i New Yorks Brooklyn, säger Oscar Durling, Community Manager på Blique by Nobis.

Fotbolls-EM på storbild

På en 20 kvadratmeter storbildsskärm kommer fotbolls-EM att visas, som har avspark den 11 juni. För att kunna njuta av fotboll på innergården behöver man boka bord och all servering sker sittandes. Vill man sitta mer avskilt kan man boka ett chambre séparée med egen skärm och servitör.


Foto: Pressbild/Blique by Nobis.

Gården öppnar den 6 maj med invigningshelg den 21-22 maj. Mat och dryck serveras måndag till lördag klockan 15–20, eller så sent som restriktionerna tillåter. Bordsbokning till fotbolls-EM öppnar den 28 maj.