Begränsad Upplaga 2008

NK slår åter ett slag för det unika och presenterar stolt höstkampanjen Begränsad Upplaga 2008. Från idag (25 augusti) fram till och med den 7 september skådas i varuhuset flera säregna klenoder i upplagor om 1 - 20 exemplar. Vissa av produkterna är exklusivt kreerade för NK, dessa av nio etablerade designers så som Peter Jensen, Vivienne Westwood, Ann-Sofi Back och Filippa K. Utöver detta har bland andra Fifht Avenue Shoe Repair, Pour och Nakkna skapat vackra ting för denna höstkampanj. Produkterna släpps klockan 19.00 den 26 augusti, 28 augusti, 2 september och 4 september. Vi har skrivit om det tidigare i den här artikeln där du kan läsa mer exakt vad det handlar om för produkter.

Under kampanjen Begränsad Upplaga kommer NK:s stora höstmodevisning äga rum i Ljusgården. Den 30 augusti klockan 13.00, 15.00 och 16.00 är du välkommen att glädjas och inspireras av höstens senaste modenyheter som visas ihop med utvalda plagg från Beränsad Upplaga.

Är du nyfiken att höra på vad våra stora svenska modeskapare och formgivare har att säga om höstens trender (både inom mode och konst) och kampanjen Begränsad Upplaga ska du besöka Ljusgården på NK den 4 samt 28 september. Från klockan 18.30 intervjuas gästerna av journalisten, författaren och trendanalytikern Cay Bond.

Förresten, du har väl inte missat att NK numera håller öppet en timme längre under vardagarna? Från och med idag kan du besöka varuhuset fram till 20.00 (helgens öppettider är precis som tidigare)!