Bingo Sonore på Pet Sounds Bar

Vi behöver alla glömma våra sorger och bekymmer ibland och ägna oss åt något barnsligt kravlöst kul. Av denna anledning bjuder Pet Sounds Bar in till ännu en Bingo-baluns.

Bingo-baluns är en musikvariant av spelet Bingo. Konceptet är direktimporterat till Stockholm från Luxemburg av Stuffa Med Stoffe-Stoffe och Jobba Med Johnny-Johnny. Kvällen avslutas med ett exklusivt dj-set av Juhani "White Moses" Ekstrand som blandar och ger ur sin sjutumssamling!

Så här går Bingo-baluns till:

1. Deltagaren anskaffar sig vid dj-båset en bingobricka. Bingobrickan har nio rutor. I rutorna syns, istället för nummer, namn på kända band eller artister. Varje bingobricka är unik.

2. Spelet drar igång och låtar slumpas fram av kvällens dj:s. Om en låt spelas med en artist som finns representerad i en ruta på Din bingobricka sätter Du ett tydligt kryss i samma ruta.

3. Bingo får man när man har kryssat alla nio artister på sin bricka. När detta uppnås skriks ett ljudligt "Bingo!" av den bingo-deltagare som fyllt sin bricka. Den lyckliga deltagare som har fått bingo samt skrikit bingo först har då vunnit omgången och kan ta sig fram till dj-båset för att erhålla sitt pris!

4. En naturlig paus infinner sig då deltagarna anskaffar sig nya brickor och så kan nästa bingospel dra igång!

Känner du ändå att du inte greppar reglerna till 100% behöver du inte oroa dig eftersom spelet kommer att vägledas högt och tydligt av Stuffa med Stoffe-Stoffe och Jobba med Johnny-Johnny.

Obs. Första spelet drar igång ca 20:30. Det är viktigt att komma i tid då man inte kan hoppa in i ett spel i efterhand. Spel nr. 2 drar igång runt 21:30 och spel nr. 3 22:30. Det finns naturligtvis en begränsning vad det gäller antalet bingobrickor, så, för att vara säker på att få vad med om det roliga redan från början så kommer du i tid.

http://www.facebook.com/events/117226015068945/