Foto: pressbild/Italienskan Foto: pressbild/Italienskan

Bockholmengruppen bjuder in till italiensk julfest

Italienskan skippar det traditionella julbordet i år och satsar istället på ett italienskt, festligt koncept där volymen höjs ju senare kvällen blir.

Bockholmengruppens Italienskan hittas på taket av Sergelterrassen och erbjuder italienska upplevelser året om – så även kring jul. Här blir det inget traditionellt julbord, istället blir det en italiensk festkväll där man inte sparar på krutet.

Vid  ankomst välkomnas gästerna med ett åkband som tar dem med på en festlig kväll med det bästa av Italien. Upplevelsen börjar med en välkomstdrink i baren innan man fortsätter till bords, där det serveras ett tjugotal rätter i sju serveringar. Därefter, när stämningen kommit igång rejält och maten är uppäten, fortsätter festen i den välfyllda baren där volymen höjs och lockar till spontandans till italienska schlagerdängor under discokulan. Så här firar Italienskan jul med sina vänner, och således även med sina gäster.

– Vi på Italienskan och Bockholmengruppen tycker inte att julbord nödvändigtvis måste vara traditionella. Däremot ska det definitivt vara mycket och god mat, festligt och härlig stämning. Och det är precis vad vi vill skapa med den italienska julfesten. För många handlar julbord om festen, sillen sparar man till julafton, säger Mathias Pilblad på Italienskan.

Julfesterna drar igång den 1 december och går att boka redan nu.

Information
Visa på karta