Bollingermiddag med Mattias Larsson på Cultur

Bollingermiddag med Mattias Larsson på Cultur

Den 12 maj arrangerar vin- och tapasbaren Cultur en champagnemiddag tillsammans med Bollinger och kocken Mattias Larsson. Lagom till middagen kommer även Bollingers exportchef Karl-Frédérik Reuter på besök från Frankrike och berättar om vinet och historien bakom det välkända champagnehuset. För maten står Mattias Larsson, även känd som Fredagskocken från radio och TV.

- Jag ser mat, dryck och kombinationen däremellan som vetenskap, konst och estetik. Njutning är livsviktig för vår motivation och överlevnad, säger Mattias Larsson.


Meny

Bollinger Special Cuvée - Pinchos

Bollinger Rosé - Laxballotine, färskpotatis

Bollinger la Grande Année 2004 - Havskräfta, sparris

Bollinger la Grande Année Rosé 2004 - Carpaccio, parmesanost, fänkål

Bollinger RD 2002 - Kummel, Bollingerkokt spetskål, getost

Bollinger RD 1999 - Kalventrecôte, vit sparris, tryffelcaviar

Datum: 12 maj

Tid: Kl 18.30

Pris: 1 845 kr/pers

Mer information: Cultur Bar & Restaurang

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.