Den 12 maj arrangerar vin- och tapasbaren Cultur en champagnemiddag tillsammans med Bollinger och kocken Mattias Larsson. Lagom till middagen kommer även Bollingers exportchef Karl-Frédérik Reuter på besök från Frankrike och berättar om vinet och historien bakom det välkända champagnehuset. För maten står Mattias Larsson, även känd som Fredagskocken från radio och TV.
- Jag ser mat, dryck och kombinationen däremellan som vetenskap, konst och estetik. Njutning är livsviktig för vår motivation och överlevnad, säger Mattias Larsson.
Meny
Bollinger Special Cuvée - Pinchos
Bollinger Rosé - Laxballotine, färskpotatis
Bollinger la Grande Année 2004 - Havskräfta, sparris
Bollinger la Grande Année Rosé 2004 - Carpaccio, parmesanost, fänkål
Bollinger RD 2002 - Kummel, Bollingerkokt spetskål, getost
Bollinger RD 1999 - Kalventrecôte, vit sparris, tryffelcaviar
Datum: 12 maj
Tid: Kl 18.30
Pris: 1 845 kr/pers
Mer information: Cultur Bar & Restaurang