Bollingermiddag med Mattias Larsson på Cultur

Den 12 maj arrangerar vin- och tapasbaren Cultur en champagnemiddag tillsammans med Bollinger och kocken Mattias Larsson. Lagom till middagen kommer även Bollingers exportchef Karl-Frédérik Reuter på besök från Frankrike och berättar om vinet och historien bakom det välkända champagnehuset. För maten står Mattias Larsson, även känd som Fredagskocken från radio och TV.

- Jag ser mat, dryck och kombinationen däremellan som vetenskap, konst och estetik. Njutning är livsviktig för vår motivation och överlevnad, säger Mattias Larsson.


Meny

Bollinger Special Cuvée - Pinchos

Bollinger Rosé - Laxballotine, färskpotatis

Bollinger la Grande Année 2004 - Havskräfta, sparris

Bollinger la Grande Année Rosé 2004 - Carpaccio, parmesanost, fänkål

Bollinger RD 2002 - Kummel, Bollingerkokt spetskål, getost

Bollinger RD 1999 - Kalventrecôte, vit sparris, tryffelcaviar

Datum: 12 maj

Tid: Kl 18.30

Pris: 1 845 kr/pers

Mer information: Cultur Bar & Restaurang