Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Järnet Bar

4,1
15 betyg
Redigera Järnet Bar

På Cultur satsar man på svenska smårätter och ”social dining and drinking” i avslappnad miljö för både stockholmare och medvetna turister.

Inhyst i Gamla stans mysiga kvarter precis intill Järntorget hittar du Cultur - en restaurang och bar med ambition att erbjuda en avslappnad mötesplats för både lokala och internationella besökare, oavsett om man vill äta eller ta sig ett järn. Här ska såväl matsalen som baren vara en plats för socialt umgänge. Måndag till fredag arrangeras afterwork med viner, handplockade ölsorter och drinkar.

Restaurangen erbjuder svenska råvaror och smårätter från det svenska köket, men med influenser från både öst och väst. Tartar, kroketter och strömming är några exempel på vad du kan beställa från menyn.

Tanken är att man ska kunna ha en helkväll och hänga i en soffhörna, ta en afterwork i baren eller besöka restaurangen i både små och stora sällskap.

- På CulturBar ska det handla om social drinking och social dining utan krångel, där våra gäster står i centrum, säger Johan Lindqvist, VD på Cultur Bar & Restaurang.

Användarbilder på Järnet Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Järnet Bar av Mimmi S.
  • Bild från Järnet Bar av Mimmi S.
  • Bild från Järnet Bar av Mimmi S.
  • Bild från Järnet Bar av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 nov 2021

Mitt betyg beror på att jag hade väldigt höga förväntningar på maten. Gillar omgivningen och stämningen.
Servicen blir lite lidande, då det är full satt. Maten var lite blandat, älskade tartaren och svamprisotton. De andra var helt okej. Men g... Visa hela »

27 mar 2019

Vin och plockmat, minnesvärt de som kom på tallriken och i glaset! Härligt stämning, hade super trevlig servitör som tillgodo såg alla våra behov, med allergier och specialkost!

Bra ställe i gamla stan som inte försvinner bakom turistfä... Visa hela »

11 jan 2015

Jag och mitt sällskap hade en trevlig kväll på Cultur. Vi delade ett gäng tapas, som alla var goda och några dessutom riktigt goda. Även servicen var bra och stället i sig är nice. Tyvärr var jag ändå lite besviken när jag gick. Jag hade... Visa hela »

6 jun 2016

Härligt atmosfär och god mat. Tapas men i ny tappning, lite mer spännande och nytt. Kommer absolut gå tillbaka!

26 jan 2018

Har endast varit här på afterwork, satt vid barbord vid fönstret och drack ett gott glas rött, så kan inte säga något om maten, men definitivt mysig vinbar!

29 apr 2018

Som bar är det väldigt trevligt och som restaurang är det Ok. Inredningen är trevlig och man sitter verkligen inte i knät på varandra. Personalen är inte så uppvaktande så man kan vänta på sin nota. Maten pendlar mellan helt OK och bra. Jag... Visa hela »

12 aug 2015

Har lyckats äta på Cultur vid 2 tillfällen. Första gången var jag och mitt sällskap väldigt nöjda, så pass nöjda att några av oss beslutade att besöka restaurangen kort därpå. Tyvärr blev upplevelsen desto plattare denna... Visa hela »

10 dec 2018

Var här på en aw - så mysigt och trevligt ställe!! Dom har aw-priser varje vardag från 16-18. En öl 39kr, whats not to like?!😍

12 nov 2015

Jag tyckte Cultur var mycket trevligt, snygg inredning och avslappnat stämning. O maten var jätte god, skulle definitivt återvända!

1 maj 2014

Små goda pinchos, kall öl, gott bubbel, skön musik och trevlig personal.

Cultur lyckas varje gång jag är där. Ett sånt ställe där det alltid är vamt, ombonat och snyggt och maten är god. Bäst tycker jag om servicen.
Den ä... Visa hela »

9 jun 2018

Bra men ojämn service. Äter ofta här och tycker de har bra mat. Tyvärr är servicen lite ojämn framför allt när det är stressigt under lunchen.

13 feb 2021 · Uppdaterad

Service i världsklass och spännande lyxtapas. Missa inte att beställa in stockholms bästa oxtartar med ett glas rött.

Eller en långbakad selleri med löjrom & en kall IPA

27 nov 2018

Grymt bra aw-priser, häftiga smårätter och snabb service!

2 aug 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har haft nöjet att besöka Cultur Bar två gånger, och jag har bara positivt att säga om maten och personalen. Härlig atmosfär! Tack för att göra mitt besök så trevligt!

19 jun 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.