Breakfast Talk på Urban Deli

Breakfast Talk på Urban Deli

En gång i månaden bjuds nyfikna matentusiaster in till inspirerande samtal På Urban Deli där framtidens mat står i fokus. Under dessa tillfällen diskuterar och visar experter lösningar inom matproduktion på ett lekfullt och hoppfullt sätt.

Bland talarna finns Emma Gabrielsson från Guldhaven, som förädlar regnbågslax odlad i svenska fjällsjöar. Med på plats är också Fredrik Hedlund från Liura, som inte bara producerar svensk soja utan även skapar boquerones på siklöja – ett koncept som hjälpt honom att vinna olympiskt guld i matlagning. Dessutom deltar Mattias Dernelid från Sorundahallarna, medgrundare av Sigillet Smakriket och föreningen Exceptionell Råvara, som också kommer att dela sina insikter.

Ingen föranmälan krävs och arrangörerna bjuder på frukost.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.