Urban Deli Hagastaden

4,0
1 betyg
$$
Restaurang
Bar
Urban Deli i en mening: Deli, butik, restaurang och bar med generösa öppettider.

Levande mötesplats för dagens alla måltider och umgängen

Urban Deli är känt för sina generösa koncept som ofta inhyser både restaurang, bar och saluhall under ett och samma tak. Enheten i huset Forskaren i Hagastaden är inget undantag, utan här samsas deli, butik, bageri, restaurang och bar med ambitionen att skapa en levande mötesplats dygnets alla vakna timmar, från frukostfrallan till afterwork och middag.

Urban Deli i Hagastaden består av två delar med separata ingångar. Den ena är en butik och New York-inspirerad deli där man serverar bagels, croissanter, sallader och soppor, och den andra är en stor restaurang som mixar influenser från franska brasserier och amerikanska diners. Här finns även ett bageri som förser området med nybakat bröd varje dag.

Den stora restaurangen, Urban Diner, är en av Stockholms största, med vedeldad grill och en 16 meter lång bardisk. Takhöjden, den stora baren och de eleganta materialvalen för tankarna till en exklusiv restaurang, men ambitionen är en välkomnande kvarterskrog där rätterna är tydliga och bekanta med överraskande smaker. Mycket av maten lagas över öppen eld på nordiska råvaror och som vanligt när det gäller Urban Deli läggs stor vikt vid hållbarhet.

De generösa öppettiderna välkomnar gäster från frukost till middag, med lunch, afterwork, takeaway och delibesök däremellan. Här samlas boende i Hagastaden, de som råkar ha vägarna förbi och de som jobbar i huset och området, vilket ger en mix av människor och en avslappnad, stimmig stämning med folk som kommer och går. Här finns med andra ord gott om plats för både spontana möten och långa middagar med vänner och kollegor.

1 Ida B.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Recensioner av Urban Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Till Urban Deli Hagastaden går du för att ryktet går att äntligen finns det riktiga bagels i denna storstad!! Inte nog med det har de kycklingsoppa, chopped salad och massa annat gott. Jag är där 3h efter att de öppnat- självklart lite kaosigt på en ö...

1 Ida B.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Representerar du Urban Deli Hagastaden?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Se även

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Urban Deli Hagastaden?

Urban Deli Hagastaden ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Urban Deli Hagastaden?

På Urban Deli Hagastaden serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Vegetariskt
  • Amerikanskt
  • Internationellt
  • Sallader

Finns det veganska rätter på Urban Deli Hagastaden?

Ja, Urban Deli erbjuder veganska rätter.

Har Urban Deli Hagastaden vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Urban Deli Hagastaden har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från Urban Deli Hagastaden?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Urban Deli. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Urban Deli Hagastaden?

Urban Deli Hagastaden ligger på Hagaesplanaden 4, 113 68, Solna. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 900m).