Lek i pysselrummet. Foto: Joakim Johansson/pressbild Lek i pysselrummet. Foto: Joakim Johansson/pressbild

Brunch och barnpassning – välkommet koncept

Gå på restaurang – utan att skaffa barnvakt? På Sjöstaden Skybar är det möjligt, tack vare restaurangens egen nanny som håller koll på och umgås med barnen i ett separat pysselrum medan föräldrarna äter brunch.

Restaurangen vill möjliggöra för föräldrar att komma ut och äta gott, samtidigt som barnen är i gott sällskap. Tjänsten är tillgänglig för barn mellan 3 och 10 år, som tas om hand av 21-åriga restaurang-nannyn Della Dufour. 

Utöver nannyn och pysselrum har restaurangen en speciell barnmeny med populära barnrätter och färgglada barndrycker. De erbjuder även en sharingmeny med rätter för hela familjen.

– Vi är en skybar och designkrog, men försöker vara så barn- och familjevänliga vi kan. På helgerna, vid Skybrunch, har vi alltid en restaurang-nanny på plats och ett pysselrum. Här kan barnen leka, rita, spela spel och se på film tillsammans i ett eget chambre séparée för de yngsta. Nannyn ger barnen uppmärksamhet, hjälper dem med olika pyssel och har översikt. Vi tänker att om barnen mår bar så mår föräldrarna också bra. Behovet är stort, vi har ofta fullbokat och är glada över att uppfattas som en familjedestination, säger Dan Darmetko, Front of House Manager på Sjöstaden Skybar.

Den familjevänliga brunchen serveras lördagar och söndagar klockan 12–15, med uppehåll i juli och augusti.

Information
Visa på karta