Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sjöstaden Skybar

2,4
37 betyg
Redigera Sjöstaden Skybar
Sjöstaden Skybar

Högst upp i skyskrapan Sthlm 01 ligger restaurangen Sjöstaden Skybar, som drivs av krögaren Niklas Ahlbom som även står bakom Restaurang Göteborg och Himlen. På 28:e våningen, 100 meter över marken, kan man njuta av lunch, middag och afterwork till den vackra panoramautsikten. Under sommaren öppnar man upp takterrassen som rymmer 100 personer.

Användarbilder på Sjöstaden Skybar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sjöstaden Skybar av Peter B.
  • Bild från Sjöstaden Skybar av Peter B.
  • Bild från Sjöstaden Skybar av Peter B.
  • Bild från Sjöstaden Skybar av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
26 jun 2021

Jag var superpeppad på att gå hit!
Sedan läste jag dessvärre recensionerna och pratade med en vän som varit här som sa att det inte alls var speciellt bra. Så jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig.

Jag var här en soli... Visa hela »

16 jun 2021

Lunch på nyöppnade Sjöstaden Skybar i Sthlm 01-skapan. 50-talet platser vid utebaren. 100-talet platser inomhus. Magisk utsikt, även från ena toaletten.
Seg service (halvtimmes väntan på lunchen) och något överpris i förhållande till kv... Visa hela »

28 maj 2021

Förlåt men det enda som var bra det var 1. vakten där nere som hjälpte dig med hissen åka upp till 2. bartendern som faktiskt bad om ursäkt för vi fick vänta kanske 30 min på vår beställning till 3. Utsikten

Skybaren bör enlig... Visa hela »

25 maj 2021 · Uppdaterad

Trevligt ställe med bästa utsikten! Goda drinkar, trevlig barpersonal, Christoffer!! Vad som hände med inredningen på terrassen fattar jag inte dock? Och varför spela riktigt torr house? Spela nått man kan njuta av ! Drack endast, så maten kan jag inte kommenter... Visa hela »

7 jul 2021

Otrolig utsikt förstås. Jättefin personal uppe i restaurang och bar. Ganska dyrt, men god mat. Dåligt med veganska rätter, har ätit falafel två gånger. "Vakterna" eller vad det är nere i bottenentrén har väldigt varierande stil. Visa hela »

29 maj 2021

Utsikten vacker, inredning ok, drinkarna ok, personalen bör man se över. Träffade på en högst ohövlig, snorkig rödhårig kille som sänkte betyget avsevärt. Det var fler gäster som reagerade. Tråkigt!

13 jun 2021

Utsikten är värt ett besök. Tyvärr är maten sådär, väldigt flottigt och definitivt inte i nivå med priserna. Service personalen är trevlig, hovmästaren går från ytligt ”trevlig” till ironisk och spydig.

2 jun 2021

Kass mat, men fin utsikt!

18 jul 2021

Beställde en hamburgare. Stod inget om att den stark, vilket den var, och beställde en well done och fick in en blodig hamburgare. Mitt sällskap beställde kött, dom fick tre bitar som var olika stekta, när en i sällskapet ifrågasatt om det inte är nå... Visa hela »

27 jun 2021

Ok ställe men alldeles för dåligt för att inneha en sådan location och utsikt. Inget på menyn var riktigt tilltalande och då är jag all-ätare. Tillbehören till kötten var endast sallad och ville man ha pommes eller liknande så var man... Visa hela »

26 sep 2021

Först ett glas bubbel i utebaren. Trevlig bartender och nice med öppet tak. Provade även restaurangen, men maten var ingen höjdare. En i sällskapet tog hamburgare som var trist o smaklös, jag provade en vegetarisk rätt var ok men inget mer.
Vi njöt av utsi... Visa hela »

17 jun 2021

Trevlig personal men riktigt urusel mat. Sorry!

9 jun 2021

Lika trevlig som utsikten var lika trist var kundbemötandet. Ett ställe att kanske ta en drink på o njuta av utsikten en stund, men ät någon annanstans.

18 jul 2021

Efter en lång väntan pga. covid fick vi äntligen en bokning i Sthlms nya häftiga skybar. Fulla av förväntan såg vi fram emot att få äta, dricka och titta på den otroliga utsikten.
Dock vart besöket inte alls som vi hade tänkt. ... Visa hela »

12 jul 2021

Fantastisk utsikt och trevlig uteterass, trevlig personal i baren. Tyvärr lämnar maten en hel del att önska.
Vi åt en otroligt god tonfisk till förrätt men Sirlionsteken till huvudrätt var under all kritik. Trevlig servitris som dock inte torkade upp det hon... Visa hela »

30 jun 2021

Otrevlig personal. Fin utsikt.

11 dec 2021

Spya på marken utanför toaletterna (låg kvar hela kvällen). Vin serveras i karaff, otrevlig servitris och en utsikt som inte kan skådas för de allra flesta

31 dec 2021

Så synd att de inte lyckas bättre. Fin lokal med underbar utsikt. Men såå tråkig mat. Åt tartar, iskallt kött blandat med iskall tomat.
Dessutom så hög musik att det knappt gick att prata. Gillar inte heller att de inte har pappersmeny. Trå... Visa hela »

28 dec 2021

Nu har jag varit här flera gånger och kan bara konstatera att det är utsikten som gör det. Maten är konstigt komponerad och inte värd priset.

Det är ganska krångligt att ta sig upp och varje gång jag varit där har folk tagit fel hiss (må... Visa hela »

7 dec 2021

Fantastisk utsikt, underbar mat och läcker inredning, men ändå inget ställe jag kommer att återvända till.

Detta av två anledningar: För det första volymen på musiken. Vaknade hes dagen efter eftersom vi fick skrika till varandra fö... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.