Burgarkärlek när Stockholm Burger Fest återvänder

Burgarkärlek när Stockholm Burger Fest återvänder

Den 2-4 juni är det dags för årets höjdpunkt för Stockholms alla burgarfantaster. Då äger Stockholm Burger Fest 2023 rum, Sveriges första och största burgarfestival som sedan 2016 lockat tusentals besökare varje år. Bakom festivalen står Burgerdudes.se, världens största webbplats om hamburgare som under de senaste nio åren recenserat över 650 hamburgarrestauranger i närmare 60 länder.

Stockholm Burger Fest 2023 håller till på Smålandstorget utanför det omtyckta haket Barrels Burgers, som tillsammans med två internationella gäster kommer att servera burgare till förmånliga priser. I år är det Burger and Beyond och Goldies som bidrar med sina bästa burgare till festivalen. Londonbaserade Burger and Beyond är rankade som Europas bästa burgarhak, och Goldies från Berlin serverar enligt Burgerdudes Tysklands bästa hamburgare. 

– Efter fjolårets succéfestival ser vi fram emot att fira burgaren på riktigt, och det är superroligt att erbjuda hamburgare i världsklass till alla burgarälskare i Sverige. Stockholm Burger Fest är ju vår kärleksförklaring till burgarscenen i Sverige, och är såklart årets största burgarhändelse, säger Toby Lee, chefredaktör på Burgerdudes.se. 

Stockholm Burger Fest 2023 välkomnar besökare i alla åldrar, och inträdet är gratis. Man erbjuder både veganska och glutenfria alternativ, och för den som fyllt 18 år serveras den specialbryggda ölen Omnipollo Burger Beer. Festivalens öppettider är fredag 16-23, lördag 12-23 och söndag 12-20. Det finns också möjlighet att köpa VIP-biljetter för tidigare entré.

Här kan du läsa mer om Stockholm Burger Fest 2023. 

Information

Visa på karta
  • Period
  • 2 jun (fredag) Nästa tillfälle