Foto: Burgerdudes Foto: Burgerdudes

Burgerdudes kampanjburgare serveras på The Border

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Under oktober månad serveras en specialburgare med hängmörat kött på The Border, skapad av burgargruppen Burgerdudes.

"Burgerdudes X The Border: The Dry-Aged Burger", som kampanjburgaren heter, är gjord på svensk högrev och bringa från Bjursunds Slakteri som hängmörats i 20-30 dagar. Det ingår även dubbla skivor ekologisk burgarcheddar från Väddö Gårdsmejeri samt majonnäs med rostad vitlök, picklad gul lök och sallad. Hela kreationen serveras i nybakat bröd från Bröd & Salt, och nu i oktober kan man alltså hitta den på The Border Kungsholmen och The Border Södermalm.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.