The Border Kungsholmen

4,0
7 betyg
$
Mexikansk restaurang
Hamburgerrestaurang
Hemsida
Instagram
The Border
4,0
7 betyg
Hemsida
Instagram

Burgare eller burritos? På The Border är det bara att välja. Här möts Mexiko och USA, två världar i ett och samma koncept. Restaurangen drivs av Jihan Yacoob som själv har bott i Kalifornien (nära mexikanska gränsen) och tagit med sig influenserna till Stockholm.

The Border öppnade först på Söder och sommaren 2018 slog de upp dörrarna till filialen på Kungsholmen. Oavsett om man föredrar en amerikansk hamburgare eller en mexikansk burrito så kan man få det här. Både lokalen och menyn är en återspegling av den heta gränsen mellan USA och Mexiko. Väggarna pryds av mexikanska affischer, vägskyltar och horn, i taket hänger färgglada industrilampor, och självklart finns det plats för en och annan kaktus. Hit kommer du både för lunch och middag.

Menyn innehåller flera olika hamburgare, allt från cheeseburgare till falafelburgare, samt burritos med både kött- och vegofyllning. Hamburgarna kan fås med glutenfritt bröd, tortillabrödet är hembakat och salsa och dressingar hemgjorda. Köttet, det är ekologiskt och kommer från en gård i Sverige. Kombinera med en milkshake eller beställ in en läsk, öl eller ett glas vin från bardisken.

Föreslå ändringar

Recensioner av The Border

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 feb. 2019

Bra burritos!! Snabbt och enkelt och riktigt gott. Riktigt bra såser också!!

9 dec. 2018 · Uppdaterad

Äntligen en bra mexikanare i området! Vi tog en spontan take away från The border på Hantverkargatan häromdagen och blev så nöjda. Burritosen med kyckling och massa annat gojs var riktigt bra (och stor!) Vi delade på en och tog sötpotatis pommes bred... Visa hela »

15 jan. 2022

Små mexikanska detaljer ger stället en bra helhet! 🌯 Det känns genuint!

Maten är upplagd enkelt, men det passar restaurangen. Här satsar dem på smakerna och inte upplägget.

Vi fick ett lite kantigt första intryck av servicen men det mjuk... Visa hela »

6 apr. 2019

Burritos som de ska vara!!

13 jan. 2019

Bästa burittos! 🙌

2 juni 2022
31 okt. 2022