Livemusik, show och burlesk i mängder utlovas under Fräulein Fraukes 15-årsfirande. Foto: pressbild Livemusik, show och burlesk i mängder utlovas under Fräulein Fraukes 15-årsfirande. Foto: pressbild

Burleska Fräulein Frauke firar 15 år med rymdinspirerad show

För att markera 15-årsjubileet för “Fröken Frauke Presenterar” ställer burlesk-klubben till med ett spejsat firande på Nalen, där det bjuds på livemusik, 90-talsnostalgi, dans, queer-kabaret och förstås burlesk av olika slag.

Sedan 2009 har Frauke genom sin klubb och sina föreställningar skapat en glittrande plats för alternativ scenkonst och ett queert, feministiskt sammanhang där gästerna kan känna sig trygga att utforska sig själva, sin identitet och sexualitet. 

Firandet, som går under namnet “Fräulein Frauke Presents a Space Odyssey – May the 4th be with You!”, går av stapeln den 4 maj på Nalen i centrala Stockholm. Precis som på klubbens regelbundna events utlovas en internationell line-up med bland annat livejazz, cirkus och show med några av Europas främsta burleskartister – och såklart även med Fräulein Frauke i egen hög person.

Kalaset är öppet för alla, med den milda men fasta dresscoden “come as you want to be” och “consent is sexy”.

Information
Visa på karta
  • Datum
    4 maj